06 - 44527332
0598 – 612391
Bel mij terug

Lekker leven op een vloer van natuursteen

Op vloeren van marmer, graniet, leisteen of kwartsiet kan worden geleefd. Het materiaal kan tegen een stootje, is eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam. Als u graag op blote voeten loopt: het materiaal voelt prettig aan en kan erg goed worden gecombineerd met vloerverwarming.

Vloeren van natuursteen; heel veel mogelijkheden

Door zijn hardheid is natuursteen zeer geschikt voor vloeren. De dikte van de vloeren kan variëren. Er is vol op keus uit de diverse natuursteen soorten zoals binnen de soorten graniet, marmer, leisteen en basalt.

Deze laatste is aantrekkelijk geprijsd en zeer bruikbaar als alternatief voor graniet.

Natuursteen wanden

Voor wanden komen diverse marmersoorten en granietsoorten in aanmerking. In de badkamer, op kantoor, in een oude woonboerderij of op de winkel- of hotelvloer. Voor elke situatie is een passende oplossing.

Soorten natuursteen voor uw vloeren en trappen

De kleur, structuur en het karakter van de vloer of trap kan aan de woonstijl worden aangepast, door bijvoorbeeld de keuze van de steensoort en de afwerking van het oppervlak (ruw, dof of glanzend).

Natuursteen is in principe geschikt voor elke type vloer of trap. De natuursteensoorten marmer, graniet, leisteen en composiet is zeer duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Waardoor er vele toepassings-mogelijkheden zijn voor uw vloer of trap.

Interieur

De natuurlijke en tijdloze schoonheid van natuursteen vormt een unieke basis voor uw interieurontwerp.

De kleur, structuur en het karakter kunnen helemaal aan uw voorkeur worden aangepast. Ondermeer met de keuze van de steensoort, de tegelafmeting en de afwerking van het oppervlak (anti-slip, dof of glanzend).

Maar bijvoorbeeld ook met een smaakvolle sierstrip of een combinatie van steensoorten. De vloer wordt afgewerkt met natuursteen plinten, dorpels en neuten. Met natuursteen maakt u uw vloeren en trappen wel heel bijzonder.

Tijdloos met natuursteen

Niet voor niets wordt natuursteen al eeuwen gebruikt voor vloeren en trappen. De tijdloze schoonheid van dit natuurproduct vormt een mooie basis voor het interieur.

Graniet

Graniet is kwalitatief een uitstekend product als het gaat om de eigenschappen (hard, slijtvast, krasvast etc.). Hierdoor is het zeer geschikt voor bevloering (ook in openbare gebouwen), traptreden, keukenbladen, gevelbekleding en andere toepassingen. Graniet is in heel veel kleurvariaties verkrijgbaar.

Graniet geeft met een gepolijst oppervlak een goed beeld van de kleur en de structuur in de steen. Ook andere bewerkingen zijn mogelijk zoals gezoet (mat), gebrand (ruw) of anticato (gebrand+geborsteld). Door deze bewerkingen gaat er wel veel verloren van de kleur en de structuur van de steen.

Onderhoudsadvies:

Onderhoudsadvies Belgisch Hardsteen
Onderhoudsadvies Marmer
Onderhoudsadvies Leisteen

 

 

<< Terug naar overzicht interieur

Nieuws

CORONA MAATREGELEN!  

 

Om Uzelf en onze medewerkers te beschermen vragen wij u vriendelijk tijdens uw bezoek aan ons bedrijf een mondkapje te dragen. Wij danken u hartelijk voor uw gewaardeerde medewerking.

 

Nu ook bereikbaar via WhatsApp

 

           06 - 44527332

          

bekijk hier onze vernieuwde showroom

 

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone voor 93% bestaat uit natuurlijk kwarts?Silestone