Tafelblad op maat

Denkt u aan een natuursteen tafelblad op maat? Dat is natuurlijk een geweldig idee. Zo’n tafelblad kunt u hier vinden. Het oogt niet alleen stijlvol, maar ook nog eens bijzonder luxe. Wij adviseren u graag als u meer informatie nodig heeft bij het uitkiezen van een tafelblad op maat.

Hulp nodig?
Vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via het formulier of neem telefonisch contact op
Bel naar: 0598 612 391

Natuursteen tafelblad op maat van absolute topkwaliteit

Binnen het assortiment van Natuursteenbedrijf Tonkes vindt u verschillende opties, als u van plan bent om een natuursteen tafelblad op maat aan te schaffen. Dit zijn de meest in het oog springende tabelbladen op maat:

  • Bianco Carrara marmer
  • Dietfurter kalksteen
  • Belgisch harsteen

De verschillende tafelbladen van natuursteen zijn rondom gepolijst en facet geslepen. Elk exemplaar heeft een lange levensduur, zeker wanneer ze op de juiste manier behandeld worden. Wij geven u graag tips, want elk type steen vraagt om zijn eigen behandeling.

tafelblad op maat

Tafelblad combineren

Bent u dol op een specifiek type natuursteen? Uiteraard is het aan te raden om dan de mooiste combinaties te maken. Zo is het ook mogelijk om een natuursteen aanrechtblad uit te kiezen, en hebben we een ruime keuze op het gebied van keukenbladen op maat en vensterbanken op maat.

Als echte specialist op het gebied van natuursteen kunnen we u helpen met advies waar u echt wat aan heeft. Schroom dus niet om contact op te nemen wanneer u vragen heeft. Bel ons tijdens openingstijden of stuur een mail!

Een tafelblad op maat van een échte specialist

De geschiedenis van Natuursteenbedrijf Tonkes gaat terug tot 1935. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip op het gebied van natuursteen. Naast tafelbladen behoren ook talloze andere toepassingen van verschillende steensoorten tot ons aanbod. We werken met goed opgeleide medewerkers en de modernste machines, waardoor we alleen topkwaliteit producten afleveren.

Natuurlijk bent u van harte welkom bij ons bedrijf, om diverse producten met eigen ogen te bekijken. Het voordeel van onze webwinkel is natuurlijk dat u ook eenvoudig kunt bestellen als u niet in de buurt woont. Dankzij ons deskundige advies op afstand maakt u makkelijk de juiste keuze. Vraag dus nu een offerte aan voor uw tafelblad op maat!

vraag een offerte aan bij tonkes natuursteen

Niet helemaal kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Vraag dan hier een gratis offerte aan!