Tafelblad op maat

Denkt u aan een natuursteen of keramiek tafelblad op maat? U vindt bij Natuursteenbedrijf Tonkes de hoogste kwaliteit natuursteen, composiet en keramiek tafelbladen. Het oogt niet alleen stijlvol, maar ook nog eens bijzonder luxe. Wij geven u graag vrijblijvend advies bij het uitkiezen van een tafelblad op maat.

Hulp nodig?
Vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via het formulier of neem telefonisch contact op
Bel naar: 0598 612 391

De voordelen van een natuursteen of keramiek tafelblad op maat

Binnen het assortiment van Natuursteenbedrijf Tonkes vindt u verschillende opties wanneer u van plan bent om een natuursteen of keramiek tafelblad op maat aan te schaffen. Beide materialen hebben vele voordelen en punten om rekening mee te houden. Deze lichten wij hieronder voor u uit. 

Een natuursteen tafelblad kiezen

Bij Natuursteenbedrijf Tonkes kunt u de keuze maken uit een veelzijdig assortiment natuursteen. Wanneer u overweegt om dit voor uw tafelblad te gaan gebruiken, kunt u beter goed geïnformeerd zijn over de voor- en nadelen van dit materiaal. Er zijn namelijk veel voordelen, maar ook wat punten waar u op moet letten wanneer u hier een project mee wilt verrijken. De voordelen bestaan uit de luxueuze uitstraling met unieke, natuurlijke patronen. Er is geen blad hetzelfde, aangezien de natuur de nerven heeft gemaakt. Daarnaast is het een duurzaam product welke vele jaren mee kan gaan. Het is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor hete schalen en pannen hierop geplaatst kunnen worden. Tot slot heeft een natuursteen tafelblad een hoge waarde, waardoor uw interieur dit ook uitstraalt.

Tegenover al deze positieve punten zijn ook een aantal aandachtspunten. Zo is natuursteen vaak prijziger dan andere materialen. De hoge waarde ziet u terug in de ruimte, maar deze investering moet u wel willen leveren. Daarbij is dit type blad vaak ook zwaarder dan overige materialen. Verder kan de porositeit een factor zijn waardoor u liever geen natuursteen kiest. Denk hierbij aan vloeistoffen die zorgen voor vlekken en het regelmatige onderhoud dat gepleegd moet worden om de glans te behouden en het materiaal te beschermen. Het is een stuk kwetsbaarder dan bijvoorbeeld keramiek, waardoor sommige projecteigenaren liever niet voor natuursteen kiezen.

Voordelen van een keramiek tafelblad

Het ruime assortiment keramiek kan uitstekend gebruikt worden als tafelblad. Het is een duurzaam materiaal wat bestand is tegen hitte, krassen en vlekken. Het is onderhoudsarm, waardoor u het tafelblad van keramiek gemakkelijk schoon kunt houden. Ideaal voor wanneer u weinig tijd wilt stoppen in schoonmaken en onderhoud. Het niet-poreuze keramische blad absorbeert geen vloeistoffen die in het materiaal gaan trekken en vlekken gaan realiseren. Ook bacteriën kunnen zich minder goed hechten aan dit materiaal, waardoor het uiterst hygiënisch is. Tot slot is dit tafelblad ook geschikt voor een buitenkeuken, aangezien het materiaal weerbestendig is.

Naast alle voordelen zijn er ook factoren waar u op moet letten wanneer u dit wilt kiezen voor dit project. De kostprijs is bijvoorbeeld relatief hoog wanneer u voor kwaliteit kiest. Vaak is deze wel lager dan natuursteen, maar alsnog is het een investering voor het huis. Daarentegen wijkt het uiterlijk vaak iets af van het originele natuursteen blad, ondanks dat de hoogwaardige varianten wel een zeer realistische nabootsing hebben. Tot slot is er een beperkte reparatiemogelijkheid bij dit materiaal. Waar natuursteen gepolijst of hersteld kan worden is dit bij keramiek minder vaak het geval.

Ascala

Het combineren van meerdere producten op maat

Zodra u weet dat u een natuursteen tafelblad wilt aanschaffen voor uw project kunt u een vrijblijvende offerteaanvraag doen. Wij nemen dan contact met u op over de mogelijkheden. Wist u dat de mogelijkheden zich ook uitbreiden tot vensterbanken en keukenbladen op maat? Op deze manier kunt u deze aspecten voorzien van hetzelfde of een bijpassende natuursteen. Hierdoor krijgt u een consistente inrichting in uw project.

Een tafelblad op maat van dé natuursteen specialist

De geschiedenis van Natuursteenbedrijf Tonkes gaat terug tot 1935. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip op het gebied van natuursteen. Naast tafelbladen behoren ook talloze andere toepassingen van verschillende steensoorten tot ons aanbod. Wij werken met goed opgeleide medewerkers en de modernste machines, waardoor wij alleen topkwaliteit producten leveren.

Natuurlijk bent u van harte welkom bij ons bedrijf, om diverse natuursteen producten met eigen ogen te bekijken. U kunt in onze showroom het volledige assortiment aanschouwen en bekijken welke het beste werkt voor uw project. Op onze website kunt u zich alvast inlezen in de diverse varianten natuursteen en keramiek tafelbladen uit ons assortiment. Heeft u gezien wat u graag wilt of heeft u vragen? Vul het vrijblijvende offerteformulier in of neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. Vraag dus nu een offerte aan voor uw tafelblad op maat!

vraag een offerte aan bij tonkes natuursteen

Niet helemaal kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Vraag dan hier een gratis offerte aan!