06 - 44527332
0598 – 612391
Bel mij terug

Overzicht van specials

Natuursteenbedrijf Tonkes is ervaren in het realiseren van gedenktekens en producten voor exterieur en interieur. Met behulp van het moderne machinepark en de vakkundige werknemers bij Natuursteenbedrijf Tonkes, biedt het bedrijf ook andere specialiteiten. Met de specialisatie van kristalliseren kan Tonkes uw oude marmeren of kalkstenen vloer weer voorzien van glans. Naast kristalliseren worden er ook opdrachten verwezenlijkt voor kunstwerken, waterstraalsnijden en lasergraveren.

Tonkes is ervaren in waterstraalsnijden en lasergavures

Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau of aandenken, dan kan waterstraalsnijden of lasergraven hiervoor een mogelijkheid bieden. Door middel van waterstraalsnijden kunnen diverse vormen uit uiteenlopende materialen worden uitgesneden. Met lasergraveren kan met behulp van een bijzondere lasertechniek een foto of figuur in glas of natuursteen worden gelaserd. In onderstaand overzicht vindt u meer informatie over de specials van Natuursteenbedrijf Tonkes:

Nieuws

CORONA MAATREGELEN!  

 

Om Uzelf en onze medewerkers te beschermen vragen wij u vriendelijk tijdens uw bezoek aan ons bedrijf een mondkapje te dragen. Wij danken u hartelijk voor uw gewaardeerde medewerking.

 

Nu ook bereikbaar via WhatsApp

 

           06 - 44527332

          

bekijk hier onze vernieuwde showroom

 

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone verkrijgbaar is in talloze kleurschakelingen?Silestone