Showroom Natuursteenbedrijf Tonkes

Bij Natuursteenbedrijf Tonkes vindt u een showroom waarin u ons uitgebreide aanbod kunt bekijken. Onder het genot van een kopje koffie of thee staan wij u graag te woord en geven wij u vrijblijvend advies over de beste opties voor u.

Hulp nodig?
Vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via het formulier of neem telefonisch contact op
Bel naar: 0598 612 391

Wat kunt u verwachten in onze showroom?

Ons assortiment bestaat uit natuursteen, composiet en keramiek. Wij zijn dealer van o.a. Silestone, Dekton, Neolith, Diresco, Caesarstone en Marazzi. In onze showroom tonen wij de diversiteit binnen deze collecties en adviseren wij U graag omtrent de vele mogelijkheden welke wij U kunnen bieden.

Onze werkwijze

Aan de hand van uw ontwerp zullen wij U voorzien van een passend advies. Indien gewenst kunnen wij het maatwerk met onze Proliner digitaal voor U inmeten zodat het zeer nauwkeuring op maat kan worden gemaakt. Afhankelijk van het gekozen materiaal bestaat de mogelijkheid deze alvorens het in productie wordt genomen te keuren. Dit advies geldt met name voor natuursteensoorten welke per partij sterk variëren in kleur en structuur. Op deze manier worden verrassingen achteraf voorkomen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid het maatwerk vakkundig te laten monteren door onze eigen monteurs.

Klaar om samen te werken? Kom langs!

Wilt u vrijblijvend kennis maken met ons om te kijken hoe wij een samenwerking kunnen vormgeven? Neem dan contact met ons op. Samen zorgen wij voor de beste resultaten!

vraag een offerte aan bij tonkes natuursteen

Niet helemaal kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Vraag dan hier een gratis offerte aan!