Samenwerken met Natuursteenbedrijf Tonkes

Bent u op zoek naar een samenwerking met een natuursteenbedrijf die de hoogste kwaliteit en afwerking levert? Neem dan vrijblijvend contact op met Natuursteenbedrijf Tonkes. Hier vindt u alle producten die u kunt wensen voor ieder project. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan hieronder meer over Natuursteenbedrijf Tonkes.

Hulp nodig?
Vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via het formulier of neem telefonisch contact op
Bel naar: 0598 612 391

Met wie werkt Natuursteenbedrijf Tonkes samen

Natuursteenbedrijf Tonkes (sinds 1935) heeft een ruim assortiment aan producten waaronder natuursteen, composiet en keramiek. Hierdoor kunnen vele branches, bedrijven en ondernemers gebruik maken van de diensten van Tonkes. Hieronder vindt u een klein overzicht van de branches waar wij mee samenwerken.

  • Architecten;
  • Aannemers;
  • Vastgoed;
  • Keukenspeciaalzaken;
  • Jachtbouw;
  • Interieurbouwers;

Staat uw branche er niet tussen, maar wilt u wel met ons samenwerken? Geen probleem. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken naar de mogelijkheden. Samen realiseren wij de mooiste resultaten.

Redenen om te kiezen voor een samenwerking

In welke branche u ook werkbaar bent, u wilt altijd het beste resultaat bereiken. Om dit voor elkaar te krijgen kunt u samenwerken met een partij die de meest hoogstaande producten heeft én de beste service geeft. Wanneer dat de punten zijn die u verlangt, dan bent u bij Natuursteenbedrijf Tonkes in Veendam aan het juiste adres.

Wanneer u een project heeft als aannemer, een ontwerpt heeft gemaakt als architect of een keuken speciaalzaak hebt en op maat gemaakte werkbladen wilt, allemaal is dit bij ons mogelijk. Wij zorgen voor prachtige producten die bij uw project passen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Het is natuurlijk fijn om te weten wat u van ons kunt verwachten in een samenwerking. Wij willen namelijk werken aan een langdurige samenwerking, waar beide partijen voordeel uit kunnen halen. Zo weet u dat u een betrouwbare, professionele en kwalitatieve leverancier heeft.

Verder kunt u het volgende van ons verwachten.

  • Snelle en goede levering; “afspraak is afspraak”
  • Toegang tot de showroom voor alle producten;
  • Advies over de beste keuze voor het project;
  • Producten perfect op maat door onze professionele apparatuur.

Klaar om samen te werken? Kom langs!

Wilt u vrijblijvend kennis maken met ons om te kijken hoe wij een samenwerking kunnen vormgeven? Neem dan contact met ons op. Samen zorgen wij voor de beste resultaten!

vraag een offerte aan bij tonkes natuursteen

Niet helemaal kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Vraag dan hier een gratis offerte aan!