Over Natuursteenbedrijf Tonkes

Natuursteenbedrijf Tonkes in Veendam is al sinds 1935 een begrip op het gebied van levering, verwerking en bewerking van natuursteen.

Over ons

Oorspronkelijk was het maken van gedenkstenen de voornaamste activiteit van het bedrijf, met als belangrijkste afzetgebieden Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht en Noord-Duitsland.

Later werden deze werkzaamheden uitgebreid met maatwerk voor de bouw. Zo werd er in 1990 een nieuwe tak toegevoegd aan het bedrijf: het maken van granieten werkbladen. In de jaren die er op volgden, groeiden de productmogelijkheden in natuursteen verder uit.

In 2001 werd de nieuwe showroom geopend, waar tegenwoordig vele mogelijkheden op het gebied van vloer- en wandtegels, trappen, tafelbladen, vensterbanken en badkamerinterieur worden getoond.

De moderne machines en goed opgeleide werknemers realiseren maatwerk

Klanten, uit binnen- en buitenland, kunnen desgewenst eerst de steen keuren, voordat de steen bewerkt wordt om het gewenste product te realiseren. Natuursteenbedrijf Tonkes beschikt over een zeer modern machinepark.

De moderne en geavanceerde machines maken detailwerk mogelijk waardoor de beste resultaten bereikt kunnen worden. Met behulp van onder andere CNC gestuurd natuursteenbewerkingscentrum kan maatwerk worden geleverd en dit draagt bij aan een perfecte afwerking.

De goed opgeleide werknemers van Tonkes zijn ervaren in het uitvoeren van zowel ‘moderne’ als ‘ambachtelijke’ opdrachten. De kennis, ervaring en moderne machines maken Tonkes het natuursteenbedrijf voor Groningen, Friesland en Drenthe.

vraag een offerte aan bij tonkes natuursteen

Niet helemaal kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Vraag dan hier een gratis offerte aan!