06 - 44527332
0598 – 612391
Bel mij terug

Over Natuursteenbedrijf Tonkes

Natuursteenbedrijf Tonkes in Veendam is al sinds 1935 een begrip op het gebied van levering, verwerking en bewerking van natuursteen. Oorspronkelijk was het maken van gedenkstenen de voornaamste activiteit van het bedrijf, met als belangrijkste afzetgebieden Groningen, Friesland en Drenthe. Later werden deze werkzaamheden uitgebreid met maatwerk voor de bouw. Zo werd er in 1990 een nieuwe tak toegevoegd aan het bedrijf: het maken van granieten werkbladen. In de jaren die er op volgden, groeiden de productmogelijkheden in natuursteen verder uit. In 2001 werd de nieuwe showroom geopend, waar tegenwoordig vele mogelijkheden op het gebied van vloer- en wandtegels, trappen, tafelbladen, vensterbanken en badkamerinterieur worden getoond.

De moderne machines en goed opgeleide werknemers realiseren maatwerk

Klanten, uit binnen- en buitenland, kunnen desgewenst eerst de steen keuren, voordat de steen bewerkt wordt om het gewenste product te realiseren. Natuursteenbedrijf Tonkes beschikt over een zeer modern machinepark. De moderne en geavanceerde machines maken detailwerk mogelijk waardoor de beste resultaten bereikt kunnen worden. Met behulp van onder andere CNC gestuurd natuursteenbewerkingscentrum kan maatwerk worden geleverd en dit draagt bij aan een perfecte afwerking. De goed opgeleide werknemers van Tonkes zijn ervaren in het uitvoeren van zowel ‘moderne’ als ‘ambachtelijke’ opdrachten. De kennis, ervaring en moderne machines maken Tonkes het natuursteenbedrijf voor Groningen, Friesland en Drenthe.

Nieuws

CORONA MAATREGELEN!  

 

Om Uzelf en onze medewerkers te beschermen vragen wij u vriendelijk tijdens uw bezoek aan ons bedrijf een mondkapje te dragen. Wij danken u hartelijk voor uw gewaardeerde medewerking.

 

Nu ook bereikbaar via WhatsApp

 

           06 - 44527332

          

bekijk hier onze vernieuwde showroom

 

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

2,5D waterstraalsnijden ook mogelijk isSilestone