neolith keukenblad
Neolith

Neolith

De marktleider op het gebied van gesinterd steen, dat is Neolith. Natuursteenbedrijf Tonkes is leverancier van dit kwalitatief uitmuntende merk. Met een revolutionaire visie en innovatieve architectonische oppervlakken maken zij een ruimte waar u kunt genieten. Ervaar de duurzame producten van Neolith.

neolith keukenblad

Hedendaads design

Neolith heeft zich weten te onderscheiden door hoogwaardige, keramische oppervlakken. Dit in combinatie met het hedendaagse design en architectuur.

neolith blad

Duurzame optie

Neolith is een duurzame optie. Het wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en is 100% recyclebaar.

 

Neolith

Bijzondere uitstraling

Neolith heeft ontelbaar veel patronen en texturen voor het interieur en exterieur. Hiermee kan iedereen een uitstraling vinden die zij zoeken. 

Het merk Neolith

In de wereld van hedendaags design en architectuur heeft het merk Neolith zich weten te onderscheiden als een pionier op het gebied van hoogwaardige keramische oppervlakken. Met een unieke combinatie van technologie, duurzaamheid en esthetiek heeft het merk de standaard verhoogd voor wat mogelijk is met keramiek. Of het nu gaat om vloertegels, aanrechtbladen of andere toepassingen, ze bieden een breed scala aan oplossingen die zowel functioneel als visueel indrukwekkend zijn. Bent u benieuwd naar ons assortiment van dit merk? Bekijk ons online aanbod of kom langs in onze showroom in Veendam. 

Ondanks dat het merk een nieuwkomer is op de tegelmarkt, hebben ze snel naam gemaakt vanwege de innovatieve benadering van keramiek. Traditioneel werd keramiek voornamelijk geassocieerd met breekbaarheid en beperkte toepassingsmogelijkheden. Neolith heeft echter baanbrekende technologieën ontwikkeld om dit te veranderen.

 

keuken neolith

Neolith keramiek is een duurzame keuze

Voor Neolith keramiek wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen, zoals klei, mineralen, silica en natuurlijke minerale oxiden, die onder extreem hoge druk en temperatuur worden samengeperst. Dit proces, bekend als sintering, resulteert in een ultracompact oppervlak dat uitzonderlijk duurzaam, krasbestendig en bestand is tegen vlekken.

Naast deze  technische voordelen is het merk ook toegewijd aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het productieproces minimaliseert het gebruik van schaarse natuurlijke hulpbronnen en reduceert de uitstoot van verontreinigende stoffen. Bovendien zijn alle producten van het merk 100% recyclebaar.

neolith vloer

Neolith vloertegels

Een van de meest prominente toepassingen van Neolith keramiek is te vinden in de vloertegels van het merk. Deze vloertegels bieden een duurzaam alternatief voor traditionele vloermaterialen, zoals natuursteen en hardhout. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en texturen, waardoor ontwerpers, architecten en consumenten de vrijheid hebben om unieke en uitnodigende ruimtes te creëren. 

De vloertegels worden veel gebruikt voor allerlei vloeren, van badkamers tot keukens. Ze hebben een passend aanbod voor zowel woon- als bedrijfsruimtes. Of het nu gaat om een strakke, moderne inrichting of een rustieke, traditionele ambiance, deze vloertegels passen zich naadloos aan aan elke stijl.

Op zoek naar een scherpe prijs voor deze vloertegels? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij Natuursteenbedrijf Tonkes of kom langs in onze showroom. Wij voorzien u graag van passend advies op maat. 

Wat maakt Neolith vloertegels zo bijzonder?

Wat Neolith vloertegels onderscheidt, is niet alleen hun esthetiek, maar ook hun functionele eigenschappen. Ze zijn bestand tegen hoge belasting, wat betekent dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik. Dit maakt ze ideaal voor commerciële ruimtes zoals winkels, hotels en restaurants, evenals voor drukke huishoudelijke omgevingen. Bovendien biedt Neolith-keramiek thermische weerstand, waardoor het geschikt is voor vloerverwarmingssystemen, wat comfort en efficiëntie combineert.

Keramiek van Neolith – bijzondere patronen en texturen

De keramiek van Neolith is verkrijgbaar in ontelbaar veel patronen en texturen. Het merk heeft namelijk uitgebreid geïnvesteerd in het repliceren van de esthetiek van natuurlijke materialen in hun keramische oppervlakken.

Met geavanceerde digitale printtechnologieën kunnen ze realistische texturen en patronen creëren die lijken op marmer, hout, beton en veel meer. Dit biedt ontwerpers de vrijheid om de schoonheid van natuurlijke materialen te omarmen zonder de nadelen ervan, zoals onderhoudsproblemen en beperkingen in design. Deze keramiek is dus mogelijk veelzijdiger dan u gewend bent!

keramiek van neolith

Meer weten over Neolith de producten bekijken? 

Heeft u nog vragen over het merk Neolith? Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Neem ook eens een kijkje bij onze andere keramiek merken zoals Dekton, Marazzi of Laminam.

Bent u benieuwd naar de Neolith vloertegels? Kom eens langs in onze showroom! Onder het genot van een kop koffie kunt u ons volledige aanbod bekijken en geven wij u graag advies op maat!