Restauratie

Natuursteen repareren? Natuursteenbedrijf Tonkes is naast specialist in het bewerken van natuursteen ook zeer ervaren in natuursteen reparatie. Wij voorzien uw natuurstenen vloer, terras, keuken of badkamer van een volledige renovatie. Onze deskundige vakmensen behandelen diverse natuursteensoorten waaronder marmer, graniet, hardsteen en meer. Zorg voor een verzorgde uitstraling en laat uw natuursteen repareren.

Hulp nodig?
Vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via het formulier of neem telefonisch contact op
Bel naar: 0598 612 391

Natuursteen repareren en renoveren

Natuursteen reparatie is op een gegeven moment onvermijdelijk. Ondanks dat het een sterk product is dat jarenlang meegaat, kunnen ook deze producten op den duur beschadigd raken. Veel mensen denken direct dat vervanging nodig is. Echter is dit vaak niet het geval. Het herstellen van krasvorming, scheuren en andere flinke beschadigingen zijn voor ons gelukkig geen enkel probleem. 

Mocht het product toch niet te herstellen zijn, is er nog geen man over boord. Als natuursteenbedrijf zijn wij zeer goed in staat het product of een deel te vervangen. Kortom, voor natuursteen reparatie of eventuele vervanging bent u bij Natuursteenbedrijf Tonkes aan het juiste adres.

Natuursteen op maat

Onze werkwijze

Het reparatieproces van natuursteen bestaat bij Natuursteenbedrijf Tonkes uit meerdere stappen. Na het bekijken van het te renoveren product zullen we samen met u de geschikte renovatietechniek bespreken.

Deze technieken lopen uiteen van schuren en polijsten tot totale vervanging van het materiaal.

Afhankelijk van de techniek die nodig is voor de renovatie zal de prijs variëren Wanneer er vervanging van het materiaal nodig is dan zal dit aanzienlijk hogere kosten met zich meebrengen.

Natuursteen polijsten en schuren

Natuursteen reparatie door middel van polijsten en schuren wordt gedaan om krassen aan het oppervlak te verwijderen. Door het schuren en polijsten met diamanten polijstschijven worden lelijke krasjes verwijderd. 

Na dit proces ziet uw natuurstenen producten er weer glimmend en verzorgd uit. Verder is het polijsten en schuren van uw natuursteen een duurzame oplossing. Wanneer u deze werkzaamheden laat uitvoeren kunt u namelijk minimaal weer 5 jaar vooruit.

Natuursteen restauratie

Reparatie van natuursteen

Door scheurvorming of andere beschadigingen is het vaak nodig om natuursteen te repareren. Bij reparaties van natuursteen kunt u denken aan het verlijmen van scheuren, herstellen van hoekelementen en eventuele gaten of butsen wegwerken. Wanneer wij natuursteen repareren zullen wij het product zoveel mogelijk terug brengen naar de originele staat. 

Wanneer het natuursteen volledig is gerestaureerd zullen wij het materiaal voorzien van een beschermende laag. Hierdoor weet u zeker dat het de komende jaren weer tegen een stootje kan.

Altijd de natuursteen oplossing voor u

Beschadigd marmer? Repareren is voor ons geen enkel probleem. Ongeacht de natuursteensoort, wij kunnen het voor u repareren. U kunt onder andere bij ons terecht voor reparaties van de volgende soorten:

  • Marmer
  • Graniet
  • Hardsteen
  • Travertin
  • Terrazzo

Kortom, bij Natuursteenbedrijf Tonkes zit u goed wanneer het om natuursteen reparatie gaat.

Natuursteen reparatie: bij uw natuursteen specialist Natuursteenbedrijf Tonkes

Op zoek naar een specialist op het gebied van natuursteen? Repareren, renoveren of nieuw aanleggen het kan allemaal gedaan worden door Natuursteenbedrijf Tonkes. Door het gebruik van de modernste machines kunnen onze deskundige werknemers maatwerk leveren. Eveneens zijn onze producten zeer nauwkeurig afgewerkt door gebruik te maken van de modernste technieken. 

We zijn al sinds 1935 actief op het gebied van levering, verwerking en bewerking van natuursteen. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op dit gebied en worden gezien als begrip in Groningen, Drenthe en Friesland. 

Geïnteresseerd in nieuwe natuurstenen elementen of zijn uw huidige materialen aan een renovatie toe? Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor natuursteen reparatie, aanleg of vervanging.

vraag een offerte aan bij tonkes natuursteen

Niet helemaal kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Vraag dan hier een gratis offerte aan!