Regio Natuursteenbedrijf Tonkes

Natuursteenbedrijf Tonkes is werkzaam in een groot deel van Nederland en een stukje Duitsland. Op deze pagina geven wij weer welke diensten wij hebben en in welke regio u onze hoogstaande service kunt verwachten.

Hulp nodig?
Vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via het formulier of neem telefonisch contact op
Bel naar: 0598 612 391

Natuursteen specialist in Noord-Nederland

Natuursteenbedrijf Tonkes is dé natuursteen specialist in Noord-Nederland. Dit betekent niet dat wij alleen in die regio natuurstenen of grafstenen leveren. Dit doen wij namelijk in een uitgebreide regio! Van Utrecht tot Friesland en zelfs een stukje in Duitsland.

Bij Tonkes krijgt u de beste service voor de scherpste prijs. Wij leveren alleen hoogstaande kwaliteit natuursteen en zorgen voor een ultieme afwerking. Dit geldt niet alleen voor grafmonumenten, maar ook voor grotere projecten, afbouw en maatwerk.

Grafstenen voor een uitgebreide regio

Wanneer u een grafsteen zoekt in de regio van Natuursteenbedrijf Tonkes leveren wij deze in perfecte staat af. In deze lastige tijd willen wij u compleet ontzorgen en onze service helpt hierbij. Hieronder ziet u een overzicht van een aantal locaties waar wij grafstenen verzorgen. Staat uw plaats er niet bij? Neem contact met ons op, want wij helpen u ook graag in uw regio.

  • Grafstenen Groningen;
  • Grafstenen Hoogeveen;
  • Grafstenen Appingedam
  • Grafstenen Leeuwarden;

Zakelijke partner in natuursteen

Ook voor de zakelijke partijen kan Natuursteenbedrijf Tonkes een uitkomst bieden. Bent u een interieurspecialist, architect, aannemer, keukenspeciaalzaak of een andere partij die met ons wilt samenwerken? Neem contact met ons op en wij kunnen samen aan een soepele en specialistische samenwerking werken.

Diensten van Natuursteenbedrijf Tonkes

Nu u weet in welke regio’s wij werkzaam zijn is het ook goed om te weten welke diensten wij aanbieden. Wij kunnen diverse natuursteen producten voor u op maat maken, waaronder keukenbladen en vensterbanken. Verder kunnen wij de vloer kristalliseren en kunnen wij met een waterstraalsnijder de mooiste graveringen maken. Tot slot kunt u voor het perfect digitaal inmeten ook bij ons een afspraak maken.

Heeft u vragen of wilt u een kopje koffie drinken en kijken naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact met ons op!

 

vraag een offerte aan bij tonkes natuursteen

Niet helemaal kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Vraag dan hier een gratis offerte aan!