Digitaal inmeten

Bij Natuursteenbedrijf Tonkes kunnen wij tegenwoordig digitaal inmeten. Hiermee kunnen wij alle natuursteenproducten nog preciezer meten en op maat maken. Benieuwd naar het digitaal inmeten? Lees hier meer over onze dienst!

Hulp nodig?
Vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via het formulier of neem telefonisch contact op
Bel naar: 0598 612 391

Wat is digitaal inmeten?

Digitaal inmeten is het meten van lengtes door middel van een speciaal digitaal inmeten apparaat. Met de Proliner technologie kunnen wij gemakkelijk, precies en snel zowel 2D als 3D inmeten. Met dit apparaat kunnen wij een lijn uithalen en die naar het precieze punt brengen. Deze meet dan automatisch de lengtes en voert dit in een digitaal programma in. 

Niet alleen rechte lijnen worden gemakkelijk gemeten, ook gebogen of rare vormen zijn geen probleem. Hiermee kunnen wij onze projecten goed voorbereiden en daarna alles op maat maken.

Waar kan ik het voor gebruiken?

Met een Proliner inmeten kan zorgen voor een snelle 2D of 3D tekening. De platte oppervlakken, 2D, kunnen gebruikt worden voor natuursteen keukenbladen en werkbladen. Voor het inmeten met 3D technologie kun je de resultaten gebruiken voor complexe vormen, renovatie- en restauratie klussen en veel meer. Hiermee is het digitaal inmeten zeer relevant voor de samenwerking met architecten, interieurbouwers, jachtbouw en de afbouw.

Proliner

Digitaal inmeten met Natuursteenbedrijf Tonkes

Het digitaal inmeten kunt u laten uitvoeren door de specialisten van Natuursteenbedrijf Tonkes. Hiermee helpen wij u om het beste resultaat te bereiken. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen zowel 2D als 3D inmetingen voor u realiseren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op over het digitaal inmeten van uw project.

vraag een offerte aan bij tonkes natuursteen

Niet helemaal kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Vraag dan hier een gratis offerte aan!