De natuursteen vloertegels zijn een prachtige aanvulling op uw woning. Deze zorgen voor een warme uitstraling en passen bij veel verschillende interieurstijlen. Door de veelzijdigheid van deze vloertegel is er altijd een geschikte variant voor u. De vloertegels met een natuursteen look laten iedere ruimte er stijlvol uitzien. In ons assortiment vindt u verschillende typen stenen van de hoogste kwaliteit.

Home » Natuursteen tegels » Natuursteen vloertegels

Resultaat 1–48 van de 101 resultaten wordt getoond

Absolute Black Leather Finish

Antique Blue Marmeren Vloertegel

Antraciet Impala Leather Finish

Apulia Economix Tumbled Travertin

Apulia Grigio Tumbled Travertin

Apulia Ivory Tumbled Travertin

Apulia Scabas Tumbled Travertin

Aspendos Beige Brushed Travertin

Belgisch Hardsteen Blauw Gezoet

Belgisch Hardsteen Donker Gezoet

Belgisch Hardsteen Efesus Tumbled

Belgisch Hardsteen Enostyle Light

Belgisch Hardsteen Grijs Geschuurd

Belgisch Hardsteen Leather Finish

Belgisch Hardsteen Medievale

Belgisch Hardsteen Monastery Dark

Belgisch Hardsteen Monastery Light

Belgisch Hardsteen Old Country

Belgisch Hardsteen Raamzaag

Belgisch Hardsteen Renovation Line

Belgisch Hardsteen Silk Vloertegel

Belgisch Hardsteen Soft Finish

Bianco Carrara Gezoet Marble

Biblical Kalksteen Vloertegel

Black Berry Slatestone Flooring

Coffee Brown Gepolijst Vloertegel

Coffee Brown Leather Finish

Colosseum Beige Limestone

Cordoba Rain Grey Vloertregel

Creme Luna Marble Flooring

Creme Lune Anticato Marble

Creme Marfilsa Primera Flooring

Dolomiet Green Fossil Limestone

Ghibly Light Gepolijst Vloertegel

Ghibly Light Leather Finish

Harappa Stone Black Slatestone

Harappa Stone Grey Slatestone

Heritage Black Tumbled Limestone

Honey Siena Finish Verouderd

Indian Peacock Multicolor Slatestone

Indian Summer Rough Slatestone

Indigo Historic Brushed Limestone

Jaddish Leisteen Vloertegel Grijs

Juperana Colombo Gepolijst

Jura Gelb Gepolijst Vloertegel

Jura Gelb Gestraald en Geborsteld

Jura Gelb Gezoet Vloertegel

Jura Grau Gepolijst Vloertegel

Natuursteen vloertegels voor in huis

Natuursteen vloertegels zijn een goede optie voor in huis. Doordat er zoveel soorten zijn is er voor iedere ruimte wel een geschikte steen. Let er hierbij op dat u niet voor een zachtere soort kiest voor de drukste ruimtes in huis. Zo houdt u uw vloer het langste mooi, zonder dat er beschadigingen optreden.

Een natuursteen vloer ziet er goed uit in iedere ruimte. Ga voor harder steen in de hal, en de woonkamer, doordat hier vaak op gelopen wordt. Voor de badkamer zijn meerdere typen natuursteen geschikt. Hierbij moet er goed gekeken worden naar de stroefheid van de steen en deze moet tegen vocht kunnen. Voor de overige ruimtes kunt u alle soorten gebruiken.

Vloertegels met een natuursteen look

Er bestaan ook natuursteen look tegels. Deze zijn niet gemaakt van echt natuursteen, maar vaak van keramiek. Ze lijken wel op een echte natuursteen, maar dat zijn ze niet. De keramische tegels zijn vaak bestand tegen vlekken, vloeistoffen en zijn ook niet erg kwetsbaar. Dit zijn de voordelen van de natuursteenlook tegels.

Ook deze tegels komen voor in veel verschillende varianten. Eigenlijk kan iedere natuursteen nagemaakt worden met keramiek. Het feit blijft wel dat dit nooit een echte steen zal zijn. Ondanks dat dit bijna niet zichtbaar is zijn er veel mensen die de voorkeur aan echt natuursteen geven.

Wilt u een natuursteen vloer? Kies uw favoriete variant

Een natuursteen vloer geeft de ruimte sfeer, warmte en een eigen identiteit. Doordat de stenen altijd uniek zijn geeft dit een prachtig reliëf. In ons assortiment vindt u meerdere soorten natuursteen. Gaat u voor marmer tegels, leisteen tegels, de kalksteen tegel of toch de graniet tegel? Welke u ook kiest, ze geven de kamer altijd iets extra’s.

De tijdloze steen zorgt ervoor dat u deze één keer aanschaft en jarenlang kunt genieten van deze vloer. Het zal nooit uit de mode gaan of zijn charme verliezen. Ook wanneer u wilt switchen van interieurstijl zal deze vloer het goed blijven doen. Alles staat mooi bij deze steensoorten.

Wat is natuursteen?

Wanneer u gaat kiezen voor een natuurstenen vloer is het goed om te weten wat natuursteen is. Het is een natuurlijk product, waarbij blokken uit gesteentes worden gehaald om te bewerken. Deze worden niet alleen voor vloeren gebruikt. De natuursteen wandtegels zijn bijvoorbeeld ook erg populair. Dit zien we steeds vaker terugkomen in woningen.

Doordat natuursteen veel verschillende soorten heeft, hebben niet alle stenen dezelfde eigenschappen. Vaak wordt er gekeken naar:

• Slijtvastigheid
• Zuurbestendigheid
• Krasbestendigheid
• Hardheid
• Poreusheid

De hardere soorten natuursteen gebruiken wij vaak in de drukkere ruimtes van uw huis. Daarnaast zijn verschillende types van deze steen ook geschikt voor decoraties, voor buitenshuis of afbouw. Het is veelzijdig en beschikbaar in vele soorten, maten en kleuren. Hierdoor is er altijd een natuursteen tegel die past bij u.

Natuursteen vloertegels van Tonkes Natuursteen

De beste natuursteen vloertegels vindt u bij Tonkes Natuursteen. Wij zijn specialisten op dit gebied en kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u advies geven over de beste soort steen voor uw huis.

Gaat u de keuze maken uit de verschillende typen? Plaats direct uw bestelling door de afmeting van uw steen aan te geven, de juiste dikte aan te klikken en het aantal in uw winkelmand te leggen. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen om zo een goed beeld te krijgen van wat u nodig heeft en wat dit gaat kosten. Wat u ook kiest, natuursteen vloertegens zijn altijd een prachtige toevoeging aan uw woning.