Denkt u aan een natuursteen tafelblad? Dat is natuurlijk een geweldig idee. Zo’n tafelblad kunt u hier vinden. Het oogt niet alleen stijlvol, maar ook nog eens bijzonder luxe. Wij adviseren u graag als u meer informatie nodig heeft bij het uitkiezen van een tafelblad van natuursteen.

Home » Tafelbladen » Natuursteen tafelblad

Toont alle 8 resultaten

Natuursteen tafelblad van absolute topkwaliteit

Binnen het assortiment van Tonkes Natuursteen vindt u verschillende opties, als u van plan bent om een natuursteen tafelblad aan te schaffen. Dit zijn de meest in het oog springende tafelbladen:

  • Bianco Carrara marmer
  • Dietfurter kalksteen
  • Belgisch hardsteen

De verschillende tafelbladen van natuursteen zijn rondom afgewerkt en facet geslepen. Elk exemplaar heeft een lange levensduur, zeker wanneer ze op de juiste manier behandeld worden. Wij geven u graag tips, want elk type steen vraagt om zijn eigen behandeling.

Tafelblad van natuursteen combineren

Bent u dol op een specifiek type natuursteen? Uiteraard is het aan te raden om dan de mooiste combinaties te maken. Zo is het ook mogelijk om een natuursteen aanrechtblad uit te kiezen (altijd via de vakhandel) en hebben we een ruime keuze op het gebied van natuursteen wandtegels en vloertegels.

Als echte specialist op het gebied van natuursteen kunnen we u helpen met advies waar u echt wat aan heeft. Schroom dus niet om contact op te nemen wanneer u vragen heeft. Bel ons tijdens openingstijden of stuur een mail!

Een natuursteen tafelblad van een échte specialist

De geschiedenis van Tonkes Natuursteen gaat terug tot 1935. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip op het gebied van natuursteen. Naast tafelbladen behoren ook talloze andere toepassingen van verschillende steensoorten tot ons aanbod. We werken met goed opgeleide medewerkers en de modernste machines, waardoor we alleen topkwaliteit producten afleveren.