Een marmer wandtegel uitkiezen doet u bij Tonkes Natuursteen. Wij hebben wandtegels van echt marmer in het assortiment. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende kleurtinten. Eigenlijk is zo’n tegel in elke ruimte wel toepasbaar. Bekijk hieronder het complete aanbod van echte marmer wandtegels en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Toont alle 8 resultaten

Marmer wandtegels van hoge kwaliteit

De marmer wandtegel wordt vaak uitgekozen vanwege zijn exclusieve uitstraling. Het geeft toch een wat koninklijke uitstraling, zo’n muur met een bekleding van marmer. Het heeft tienduizenden jaren geduurd voordat het marmer uw huis heeft bereikt. Marmer ontstaat namelijk uit resten van planten en dieren. Het wordt gewonnen in landen rondom de Middellandse Zee.

Wij kopen uitsluitend echte marmer wandtegels van hoge kwaliteit in. Met onze hoogwaardige machines zijn we in staat om natuursteen op deskundige wijze te bewerken. Benieuwd naar de prijzen, wanneer u een muur van marmer tegels wilt voorzien? U kunt direct een offerte aanvragen, dan ontvangt u snel een reactie van ons.

Een wand van marmer? Mogelijkheden genoeg

Het oogt bijzonder stijlvol, een muur met echte marmer wandtegels. Wij hebben diverse structuren en kleurtinten in het assortiment. Daardoor is er ongetwijfeld een variant die mooi past in uw interieur. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een donkere en lichte kleur te combineren, zodat er een zogenaamde dambord structuur ontstaat. Sterker nog: u kunt natuurlijk volledig naar eigen inzicht combinaties maken, om zo de perfecte muur van marmer te creëren.

De marmer wandtegel voelt zich thuis in elke woonruimte. Misschien denkt u direct aan marmer tegels in de badkamer, maar ook in de woonkamer is het een goed idee. Het is helemaal aan u!

Wandtegels van marmer eenvoudig onderhouden

Wie marmer netjes behandeld, kan er heel lang van genieten. En wist u dat het onderhoud helemaal niet ingewikkeld is? Voor het reinigen zijn speciale schoonmaakmiddelen beschikbaar. Maar ook schoonmaken met reguliere middelen als groene zeep is geen probleem. Kijk echter uit met zure vloeistoffen en bijtende schoonmaakmiddelen.

Een marmer wandtegel heeft natuurlijk een fraaie structuur, waardoor ook niet elk stukje vuil direct opvalt. Daarnaast is het robuust materiaal, waardoor slijtage nauwelijks een onderwerp van gesprek zal zijn.

Meer informatie over de marmer wandtegel

Wanneer u overweegt een marmer wandtegel voor aan de muur te kiezen, heeft u mogelijk nog vragen. Als echte specialist op dit gebied kunnen we u natuurlijk helpen met deskundig advies. Wij denken graag met u mee. Bel ons even tijdens openingstijden, of stuur een e-mail op een moment dat het u uitkomt. Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Weet u al welke tegel het moet worden? Ga naar het product en vraag een vrijblijvende offerte aan. We geven u dan een nette prijs voor het kopen van uw favoriete marmer wandtegel!