Marmer vloertegels geven de badkamer en andere woonruimtes een luxe uitstraling. Wanneer uw woning echt uw droompaleis moet worden, zijn vloertegels van marmer dus een uitstekende keuze. Tonkes Natuursteen heeft een ruim aanbod van deze tegels, met verschillende patronen. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit, en dat ook nog voor scherpe prijzen. Bekijk hier nu alle marmer vloertegels!

Home » Natuursteen tegels » Natuursteen vloertegels » Marmer vloertegels

Toont alle 15 resultaten

Waarom marmer vloertegels kopen?

Veel mensen kiezen marmer vloertegels, omdat ze wat exclusiever ogen dan andere vloertegels. Niet voor niets worden paleizen en kastelen wereldwijd uitgerust met een marmeren vloer. Wilt u zich ook een prins of prinses voelen? Dan is marmer een logische keuze.

Ons grote assortiment bevat diverse soorten marmer vloertegels. Dankzij de verschillende kleurstellingen, is er ongetwijfeld een type dat aansluit bij uw persoonlijke wensen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om andere soorten tegels te overwegen, zoals leisteen tegels of hardsteen tegels.

Marmer uit Griekenland, Italië en Turkije

Al eeuwen is marmer een geliefd materiaal. Niet alleen omdat het zo helder als kristal is, maar ook omdat het uitermate geschikt is voor vloeren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor marmer wandtegels.

Er zijn verschillende soorten marmer vloertegels. Dit type steen is vaak afkomstig uit Italië, Turkije, Griekenland en andere landen rondom de Middellandse Zee. Het heeft tienduizenden jaren geduurd voordat het materiaal zijn huidige vorm heeft gekregen. Wist u dat het oorspronkelijk bestaat uit resten van planten en dieren? Het marmer is relatief eenvoudig te winnen. De prijzen blijven daardoor acceptabel, ondanks dat het gezien wordt als exclusief product.

Hoge kwaliteit marmer tegels, makkelijk te leggen

Heeft u de marmer vloertegels van uw dromen hier gezien? Bij Tonkes Natuursteen profiteert u van de beste kwaliteit. Met dank aan onze hypermoderne machines en deskundige medewerkers, zijn wij in staat om perfect afgewerkte vloertegels te leveren.

Het leggen van een marmeren vloertegels is in principe niet heel ingewikkeld. Mocht u dit echter willen laten doen, dan kunnen wij dit laten uitvoeren door een van onze partners. Schroom niet om hiervoor contact op te nemen.

Vloertegels van marmer onderhouden

Vloertegels van marmer zijn relatief eenvoudig te onderhouden. Gaat u er zuinig mee om, dan gaat het steen heel lang mee. Sterker nog: vaak wordt beweerd dat marmer met de jaren alleen maar mooier wordt. Maar hoe kunt u de tegels nou het best onderhouden? Schoonmaken kan simpel met lauwwarm water, groene zeep, soda of speciale marmer schoonmaakmiddelen. Gebruik in ieder geval geen schuurspons bij het reinigen.

De vloertegels zijn niet heel goed bestand tegen zure vloeistoffen, zoals citroensap, azijn en sommige ‘zware’ schoonmaakmiddelen. Vergeet niet om hier rekening mee te houden.

Aan de slag met marmer vloertegels

Marmer biedt talloze opties voor het fraai afwerken van verschillende woonruimtes. Heeft u specifieke wensen op het gebied van marmeren vloertegels? Bel of mail ons, er is veel mogelijk.

Natuurlijk kunt u ook gewoon de standaard tegels die hier getoond worden kopen. Daarbij profiteert u van scherpe prijzen voor onze hoge kwaliteit vloertegels. Niet voor niets zijn wij al sinds 1935 een begrip in de wereld van natuursteen. Voorheen vooral in Groningen, Friesland en Drenthe. Maar dankzij onze website kunnen we nu heel Nederland voorzien van de mooiste marmer vloertegels!