Echte marmer tegels zijn een uitstekende keuze voor wie het interieur een luxe uitstraling wil geven. Er zijn talloze toepassingen denkbaar. De tegels zien er niet alleen fraai uit, maar zijn ook eenvoudig te onderhouden. Eigenlijk kan een marmer tegel elke woonruimte mooier maken. Ontdek dus het complete aanbod en maak uw keuze!

Home » Natuursteen tegels » Marmer tegels

Toont alle 13 resultaten

Marmer tegels: luxe uitstraling

Veel mensen kiezen voor echte marmer tegels omdat het een luxe materiaal is. Het is kraakhelder en beschikbaar in meerdere kleurtinten. Grote kans dat de juiste tint voor u beschikbaar is. Het marmer is meestal afkomstig uit landen rondom de Middellandse Zee. Denk aan Italië, Griekenland en Turkije.

Tienduizenden jaren zijn voorbijgegaan, waarin het steen zijn huidige structuur heeft gekregen. Gelukkig is de winning van marmer niet extreem ingewikkeld. Wist u dat marmer uit stokoude planten- en dierenresten bestaat? We zetten de belangrijkste voordelen van marmer voor je op een rij:

  • Exclusieve uitstraling
  • Keuze uit diverse kleurtinten
  • Makkelijk te onderhouden
  • Lange levensduur

Geschikt voor elke kamer

Wat betreft marmer tegels zijn er opties genoeg. Kies bijvoorbeeld voor een marmer vloertegel of marmer wandtegel. Ook is er de mogelijkheid om marmer tegels in de badkamer te plaatsen.

Welke ruimte u ook kiest, overal zorgen de tegels voor een directe upgrade. Veel mensen denken dat marmer thuishoort in klassieke interieurs. Natuurlijk, daarin past het goed. Maar de marmer tegel is tijdloos en daardoor ook goed te plaatsen in een hip en modern interieur.

Ruime keuze uit tegels van marmer

Wat betreft tegels van marmer krijgt u hier de keuze uit een ruim aantal varianten. Zo is er de vanilla-ice tegel, maar kunt u ook kiezen voor de creme de lune anticato. Wat het best past, hangt af van uw voorkeuren voor structuur en kleur. Wat betreft kleur varieert het van bijna wit tot zwart.

Elke echte marmer tegel is van topkwaliteit. Wij kopen namelijk alleen de beste materialen in. Daarnaast beschikken we in de werkplaats over de modernste bewerkingsmachines, die bediend worden door professioneel opgeleid personeel.

Uw tegels eenvoudig onderhouden

Een marmeren tegel gaat bijzonder lang mee, mits u er zuinig mee omgaat natuurlijk. Let er wel op dat de tegels niet heel goed bestand zijn tegen zure vloeistoffen, zoals bijvoorbeeld sap van zure vruchten en azijn. Ook raden we aan niet al te zware schoonmaakmiddelen te gebruiken. Kijk ook goed of u echt marmer koopt. Tegenwoordig zijn er veel imitaties op de markt. Wij verkopen alleen echt marmer, wat op het gebied van kwaliteit simpelweg beter is.

Schoonmaken van marmer tegels kan gewoon met lauwwarm water, soda of groene zeep. Ook zijn er speciale schoonmaakmiddelen voor marmer op de markt. Hoe dan ook, wanneer u in de basis netjes omgaat met de tegels, beleeft u er heel lang plezier aan!

Marmer tegel uitgekozen? Vraag een offerte aan

Sinds 1935 al is Tonkes Natuursteen een bekende naam in de wereld van natuursteen. Dankzij onze webwinkel is ons assortiment nu voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die niet in de buurt van onze vestiging te Veendam wonen.

Heeft u vragen over tegels van marmer? Onze specialisten praten u graag bij. Indien u een ruimte wilt voorzien van deze tegels, kunt u bij ons eenvoudig een offerte aanvragen. Wij geven u dan een prijsopgave voor uw favoriete marmer tegels!