Vensterbank op maat

Een vensterbank op maat is een uitstekende keuze om een luxe uitstraling aan uw huis te geven. Bij ons vindt u enkel de hoogste kwaliteit vensterbanken, waardoor uw nieuwe product altijd jarenlang mooi blijftt. Mocht u meer informatie nodig hebben, dan adviseren wij u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe vensterbank op maat!

Doordat elk huis in afmetingen varieert, is het verstandig om een op maat gemaakte vensterbank te laten maken. Het op maat maken van natuursteen is een lastig proces, maar dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het bewerken van natuursteen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een product dat perfect in uw woning past.

Wij maken vensterbanken voor zowel binnens- als buitenshuis, waardoor uw woning wordt voorzien van een mooi geheel. Verder zorgen wij ervoor dat uw eindproduct perfect afgewerkt is en dankzij het natuursteen gaat uw op maat gemaakte vensterbank erg lang mee.

De mooiste vensterbanken op maat

Natuurstenen vensterbanken op maat zijn er in allerlei soorten. Wij zorgen ervoor dat uw vensterbank exact de juiste afmeting krijgt, waardoor u alleen nog uw favoriete natuursteen hoeft uit te zoeken. Populaire materialen zijn:

  • Composiet
  • Marmer
  • Graniet
  • Dekton

Een ding is zeker: met een stenen vensterbank haalt u sowieso een luxueus product in huis. Als u twijfelt over welk materiaal het beste past in uw interieur, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons gerust tijdens openingstijden of stuur ons een e-mail!

Waterstraalsnijden

Vensterbank van natuursteen: dit zijn de voordelen

Met een natuurstenen vensterbank haalt u een product in huis dat u eenvoudig schoonhoudt. Los van vensterbanken leveren wij ook veel andere natuurstenen producten, waardoor uw interieur een prachtig geheel wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan natuurstenen tafelbladen en prachtige waskommen. Met een combinatie van natuursteen producten zorgt u voor een luxe gevoel in uw woning, dat op meerdere plekken terug komt.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij echt een begrip in Noord-Nederland geworden op het gebied van natuursteen. Sinds 1935 voorzien wij u altijd van een deskundig advies. Verder zitten er verschillende voordelen aan de diverse natuursteensoorten. Neem contact met ons op en laat onze specialisten u helpen met het uitzoeken van een vensterbank op maat!

vraag een offerte aan bij tonkes natuursteen

Niet helemaal kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Vraag dan hier een gratis offerte aan!