lumina aanrechtblad
lumina stone keuken

LUMINA STONE

LUMINA STONE is een kwartscomposiet product van hoge kwaliteit. Het kenmerkt zich vanuit vooruitgang en technologie. Vraag de specialisten van Natuursteenbedrijf Tonkes over de mogelijkheden voor dit merk bij uw project. LUMINA STONE is een reis van de mythe naar de werkelijkheid, die uw project naar een volgend niveau kan tillen.

lumina aanrechtblad

Duurzaam design

Lumina staat bekend om de buitengewone duurzaamheid. Het is bestand tegen krassen, vlekken, hitte en chemicaliën, waardoor het ideaal is voor ieder project.

aanrechtblad lumina

Diversiteit

Lumina STONE komt in verschillende kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende ontwerpstijlen en toepassingen.

 

Lumina keukenblad

Esthetiek

Het merk staat bekend om zijn prachtige esthetiek. Het heeft een natuurlijke uitstraling die lijkt op materialen zoals marmer, beton of hout, maar biedt tegelijkertijd de voordelen van keramiek.

Het merk LUMINA STONE

Met vier opmerkelijk veelzijdige collecties, neemt LUMINA STONE ons mee op een reis van mythe naar werkelijkheid, van legende naar helderheid. ‘De Verlichting’ betreft een filosofische, politieke, literaire en wetenschappelijke beweging die zich gedurende de achttiende eeuw ontvouwde in Europa en de bijbehorende koloniën, en daaruit ontstond de ‘Eeuw van het Licht’. Deze beweging bracht aanzienlijke culturele modernisering teweeg door de vooruitgang en verspreiding van nieuwe ideeën en wetenschappelijke kennis.

“Lumina” is het Latijnse woord dat gebruikt wordt om “licht”, de bron van kennis en grote historische ontwikkelingen, te beschrijven. Het merk werd in het leven geroepen met de intentie om de wereld van decoratie te verrijken met unieke en verrassende concepten.

Het merk toont de waarde van vooruitgang en technologie, voortgestuwd door de geest van de ‘Eeuw van het Licht’, om bij te dragen aan het welzijn van de samenleving. Met een opmerkelijk veelzijdige verzameling vertegenwoordigt het merk een reis van mythe naar werkelijkheid, van legende naar helderheid.

lumina

lumina roest

Kenmerken van LUMINA STONE producten

Kwarts behoort tot de meest robuuste mineralen die de natuur biedt. Onze oppervlakken bestaan voor maar liefst 93% uit kwarts, wat duurzaamheid op de lange termijn garandeert.

Door middel van een uniek proces binnen LUMINA STONE bundelen ze de inherente kracht van kwarts met diverse polymeren en subtiele pigment accenten. Het eindresultaat: een collectie van veerkrachtige en prachtige kwartsoppervlakken, beschikbaar in een uitgebreid spectrum aan kleuren en afwerkingen.

De opvallende collecties

De producten van het merk zijn onderverdeeld in 4 opvallende collecties, namelijk: 

 • NEO collectie
 • LUX collectie
 • OPTICKS collectie
 • VOLTAIRE collectie

Iedere collectie heeft een eigen inspiratiebron uit de tijd die bekendstaat als ‘De verlichting’. Van rustige en neutrale ontwerpen tot opvallende natuurlijke ontwerpen zijn de collecties zeer uiteenlopend. Voor ieder interieur project is er een passende collectie. 

De voordelen van LUMINA STONE

De producten van dit merk bieden diverse voordelen. Wij zetten ze even voor u op een rijtje: 

 • Laag in onderhoud; 
 • Niet poreus; 
 • Schokbestendig;
 • Gemakkelijk schoon te maken;
 • Eeuwige glans; 
 • Krasbestendig; 
 • Bestand tegen vlekken. 

Het merk biedt dus zeer duurzame producten die levenslang mee gaan. Deze producten zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen.

lumina STONE

Meer weten over LUMINA STONE? 

Bij Natuursteenbedrijf Tonkes adviseren en informeren wij u graag over de mogelijkheden van deze producten voor uw project. Meer weten? Neem gerust contact met ons op! 

Naast LUMINA STONE bieden we ook andere keramiekmerken zoals Neolith, Marazzi en Ascale.