06 - 44527332
0598 – 612391
Bel mij terug

Leisteen voor dak en gevel, exclusief, natuurlijk en karakteristiek

 

Natuursteenbedrijf Tonkes is importeur van de beste leisteen voor dak en gevel welke zij betrekt uit selectieve groeves alwaar een voortdurende controle en strenge selectie plaats vindt.  Leisteen is een puur natuurlijk bouwmateriaal voor daken en gevels dat al generaties lang vanwege zijn robuustheid en hoge mate aan schoonheid wordt gewaardeerd. Om het even of het nieuwbouw of renovatie betreft, een leidak in rechthoekige dubbele dekking harmonieert door haar strakke uiterlijk en verleent elk dak een natuurlijke charme. Ook bij de gevel onderstreept de rechthoekige dubbele bekleding de hedendaagse architectuur. De sterk isolerende en geventileerde gevel verschaft een gezond woonklimaat en voldoet aan alle bouwtechnische eisen waarbij duurzaamheid, lage energie- en onderhoudskosten en een lange levensduur van vaak wel meer dan 100 jaar voorop staat.

Nieuws

CORONA MAATREGELEN!  

 

Om Uzelf en onze medewerkers te beschermen vragen wij u vriendelijk tijdens uw bezoek aan ons bedrijf een mondkapje te dragen. Wij danken u hartelijk voor uw gewaardeerde medewerking.

 

Nu ook bereikbaar via WhatsApp

 

           06 - 44527332

          

bekijk hier onze vernieuwde showroom

 

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone voor 93% bestaat uit natuurlijk kwarts?Silestone