Een leisteen vloertegel is de meest pure versie van een natuursteen. Dit type steen heeft geen bewerking ondergaan. Hierdoor krijgt u de mooiste tegels voor in huis. Bij Tonkes Natuursteen weten wij als geen ander hoe mooi leisteen kan zijn. De vloertegels van leisteen geven uw huis de warme uitstraling van de natuur. Bekijk hier de collectie leisteen vloertegel voor uw woning of project.

Home » Natuursteen tegels » Natuursteen vloertegels » Leisteen vloertegel

Toont alle 19 resultaten

De kernmerken van een leisteen vloertegel

Een leisteen vloertegel is eigenlijk een kleisoort, die onder hoge druk is omgevormd naar steen. Er zitten veel goede kenmerken aan deze steensoort. Het is een onbewerkte natuursteen, wat voor de unieke vormgeving zorgt. De steensoort is niet volledig krasvrij, maar door even met een doek te wrijven kunt u de krassen weer weghalen.

Leisteen is opgebouwd uit meerdere lagen, waardoor er nauwelijks slijtage plaatsvindt. Mocht dit wel gebeuren dan is het amper zichtbaar. Het is een behoorlijke slijtvaste steen, waarvan de kleur ook niet vervaagt of vergrijsd. Het heeft een ruw profiel en geeft een mooie sfeer aan de ruimte. Dit maakt leisteen ideaal als vloertegel.

De vloertegels van leisteen voor iedere ruimte

De vloertegels van leisteen zijn geschikt voor iedere ruimte in uw woning. Vloertegels van leisteen geven de ruimte een warme uitstraling. Het is een echte natuursteen, die niet bewerkt wordt voordat het wordt gelegd. Deze exclusieve steensoort brengt de natuur bij u in huis. Geef deze luxe uitstraling aan uw keuken, hal of woonkamer en laat uw huis stralen.

Leisteen vloertegels zijn waterdicht, waardoor het in de badkamer ook een goede tegel zou zijn. Door de ruwe structuur en de weerstand tegen water maken dit de ultieme steensoort. Ook zijn leisteen tuintegels geschikt voor buiten. Zo creëert u de warme, natuurlijke sfeer in en om uw hele huis.

Bestel uw leisteen vloertegel bij Tonkes Natuursteen

Uw nieuwe vloertegels van leisteen bestelt u bij Tonkes Natuursteen. Wij zijn expert op het gebied van natuursteen, waar leisteen ook toebehoort. Al sinds 1935 zijn wij een begrip op dit gebied en verkopen wij de meest hoogwaardige producten op de markt. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder.

Tegenwoordig worden alle stenen bij Tonkes Natuursteen bewerkt met de meest moderne machines. Daardoor blijft de kwaliteit van de stenen hoog. De luxe stenen van leisteen zijn van hoge kwaliteit, waardoor deze goed in uw woning gelegd kunnen worden. Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs in onze showroom of bestel uw leisteen vloertegel online bij Tonkes Natuursteen.