06 - 44527332
0598 – 612391
Bel mij terug

Lasergravures

Uw foto kan tegenwoordig letterlijk vereeuwigd worden.
Dit kan door een bijzondere lasertechniek.

 

Lasergravures, speciale effecten

Deze techniek zorgt ervoor dat uw foto binnen in het glas gelaserd kan worden zonder het materiaal aan de buitenkant aan te tasten. Ook kunnen natuurlijke weersomstandigheden zoals regen, wind of zon uw foto niet aantasten of verbleken.

De vlinder op de afbeelding is gesneden uit plexiglas. Het oog is gelaserd aan de achterkant van de spiegel. De mogelijkheden zijn heel breed. De afbeelding hierboven is samengesteld uit meerdere tegels van graniet.

Orgineel cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau, relatiegeschenk of een bijzonder aandenken? Laat een foto laseren in bijvoorbeeld glas of natuursteen en u heeft een verrassend, vernieuwend en bijzonder geschenk of aandenken voor een verjaardag, bruiloft, geboorte, valentijnsdag, vader- en moederdag of een andere speciale gelegenheid.

 

<< Terug naar overzicht specials

Nieuws

CORONA MAATREGELEN!  

 

Om Uzelf en onze medewerkers te beschermen vragen wij u vriendelijk tijdens uw bezoek aan ons bedrijf een mondkapje te dragen. Wij danken u hartelijk voor uw gewaardeerde medewerking.

 

Nu ook bereikbaar via WhatsApp

 

           06 - 44527332

          

bekijk hier onze vernieuwde showroom

 

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone verkrijgbaar is in talloze kleurschakelingen?Silestone