Laminam badkamer
Laminam marmerlook

Laminam

Laminam is een bekende speler op het gebied van keramiek. Voor architecten, inrichting en interieur is dit merk dé specialist. Ze maken grote oppervlakken op de minimale dikte, waardoor alles een luxueuze en high class uitstraling geeft. Het Italiaanse merk Laminam maakt hoogwaardig keramiek, welke geschikt is voor allerlei projecten.

Laminam keukenblad

Laminam: Italiaans design

Voorloper op het gebied van keramiek. Italiaans design welke geschikt is voor ieder project, groot of klein.

Laminam badkamer

Meerdere patronen en texturen

Laminam heeft meer dan 130 soorten texturen en patronen! Hierdoor is er altijd een geschikt voor uw project.

 

Laminam marmerlook

Hoge kwaliteit

Naast de hoge kwaliteit van Laminam heeft het ook als kenmerk dat het duurzaam is en slijt- en krasvast. Ideaal voor het interieur en exterieur. 

Het merk Laminam

In de wereld van architectuur en design heeft het Italiaanse merk Laminam zich gevestigd als een voorloper op het gebied van keramiek. Met zijn revolutionaire benadering van oppervlakte-oplossingen heeft het merk de normen verlegd en de verwachtingen van ontwerpers en bouwprofessionals overtroffen. Ze vervaardigen wastafels, douchewanden, wandpanelen, keukenbladen, gevelbekleding, meubels en diverse andere producten.

Het merk heeft een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd dankzij zijn hoogwaardige keramiek, dat een verscheidenheid aan toepassingen mogelijk maakt en tegelijkertijd duurzaamheid en esthetiek combineert. Heeft u vragen over het merk? Neem gerust contact met ons op!

 

Laminam keuken

Laminam keukenblad

Laminam keramiek in allerlei maten en texturen

De nieuwe Laminam-serie belichaamt onbeperkte mogelijkheden, buitengewone flexibiliteit en technologische kracht. Het is het resultaat van voortdurend gedetailleerd technologisch onderzoek, met als voornaamste doel het voortdurend verbeteren van productprestaties. Het innovatieve hart van dit sterk geautomatiseerde systeem is de geavanceerde technologie waarmee de panelen worden geperst, waardoor spanningsvrije, foutloze panelen mogelijk zijn.

De diverse collecties van het merk omvatten een breed scala aan kleuren, meer dan 130 texturen en patronen, waardoor ontwerpers de vrijheid hebben om unieke en indrukwekkende ruimtes te creëren die naadloos aansluiten bij hun visie. Iedere collectie heeft een eigen inspiratiebron en filosofie. Benieuwd naar de keramiek producten van dit merk? Kom eens langs in onze showroom voor alle mogelijkheden. 

 

Met laminam kiest u voor een duurzame oplossing

Een opmerkelijk kenmerk van Laminam is de nadruk op duurzaamheid. Keramiek staat bekend om zijn natuurlijke bestendigheid tegen slijtage, hitte en vocht. De afgelopen jaren heeft het merk door geavanceerde productieprocessen deze eigenschappen versterkt. De platen zijn bestand tegen vlekken, chemicaliën en UV-licht, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Het succes van het merk gaat echter verder dan alleen productinnovatie. Het merk heeft zich ingezet voor het bevorderen van duurzame bouwpraktijken en milieubewuste productie. Ze streven ernaar om de ecologische voetafdruk te minimaliseren en werken voortdurend aan het verminderen van energieverbruik en afvalproductie tijdens het productieproces.

 

Laminam bad

Laminam

Voordelen van Laminam keramiek

Laminam keramiek biedt verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet: 

  • Bestand tegen hoge temperaturen
  • Veilig voor gebruik met voedsel
  • Bestand tegen vlekken en schoonmaakmiddelen
  • Duurzaam tegen krassen en slijtage
  • Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik
  • Beschikt over goede buigsterkte
  • Kan gerecycled worden 

Laminam producten tegen een scherpe prijs bij Natuursteenbedrijf Tonkes

Natuursteenbedrijf Tonkes biedt Laminam producten tegen scherpe prijzen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw project! 

Bekijk ook eens de producten van onze andere keramiek merken, zoals Neolith, Dekton of Ascale

Heeft u nog vragen over of bent u op zoek naar advies op maat? Neem gerust contact met ons op of kom lang in onze showroom!