06 - 44527332
0598 – 612391
Bel mij terug

Kleuren

In natuursteen heeft u volop keuze in diverse natuursteen soorten, zoals graniet, marmer, leisteen en basalt. De verschillende steensoorten zorgen voor een uitgebreide keuze in kleur en structuur. De kleur, structuur en karakter kunnen geheel naar persoonlijke wensen worden aangepast door vakkundige afwerking van de steen. Natuursteenbedrijf Tonkes koopt het ruwe materiaal in en zorgt met behulp van moderne machines voor de gewenste afwerking. Verschillende steensoorten kunnen worden geleverd met een gepolijst (glanzend), gezoet (mat) of antiek (ruw) oppervlak.

Met vakkundige afwerking kan de steensoort geheel worden aangepast

Tevens kunnen diverse steensoorten worden getrommeld waarmee de steensoort een verouderde uitstraling krijgt en ook is een combinatie van verschillende steensoorten mogelijk. Daarnaast bied het materiaal composiet waaronder o.a. Silestone diverse kleurmogelijkheden. Composiet is met behulp van moderne technologie gevaardigd tot hoogwaardig product die zeer kleurvast en bestendig is. In onderstaand overzicht vindt u de kleurmogelijkheden in steensoorten:

 

   

 

     

Nieuws

In verband met de bouwvak zijn wij gesloten van 20-7 t/m 14-8. Voor spoedgevallen ivm begrafenissen kunt U contact opnemen met 06-25044440 of bgg 06-25044450.

 

Nu ook bereikbaar via WhatsApp

           06 - 44527332

          

bekijk hier onze vernieuwde showroom

 

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone verkrijgbaar is in talloze kleurschakelingen?Silestone