marmerlook diresco
Laminam keukenblad

Keukenblad op maat

Bent u op zoek naar een keukenblad op maat? Dan bent u bij Natuursteenbedrijf Tonkes op het juiste adres. Op maat gemaakte bladen passen perfect in elke keuken. Hiermee geeft u een nieuwe uitstraling aan de belangrijkste ruimte in uw huis!

Bij Natuursteenbedrijf Tonkes denken wij graag met u mee. Zo zorgen wij ervoor dat het aanrechtblad wat u laat maken perfect in uw keuken past. De levering van de keukenbladen op maat gaat uitsluitend via de vakhandel.

Wat kost het om een keukenblad op maat te laten maken?

Het is lastig om een vaste prijs op te stellen voor op een keukenblad op maat omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren, zoals het type steen, de grootte van het blad en de afwerking. U kunt hiervoor een offerte aanvragen. De specialisten van Tonkes nemen dan contact met u op en zullen in overleg een schatting maken van wat de kosten ongeveer worden. 

Onze specialisten kunnen bij u langskomen om ervoor te zorgen dat de aanrechtbladen die wij leveren precies naar wens zijn. Twijfelt u over uw keuze? Laat onze adviseurs u helpen bij de keuze door vrijblijvend een offerte aan te vragen over een keukenblad op maat!

Lumina keukenblad

Op maat gemaakt aanrechtblad laten maken

Een aanrechtblad op maat geeft elke keuken een unieke uitstraling. Verfijnde afwerking en een prachtig natuurstenen blad laat uw keuken echt stralen! Onze jarenlange ervaring in combinatie met de beste technologie op het gebied van natuursteenbewerking maken van Tonkes hét natuursteenbedrijf van Groningen, Friesland en Drenthe. 

Iedereen heeft een eigen smaak. Het op maat laten maken van keukenbladen is daarom een perfecte keuze voor elk huis. Aangezien er zoveel verschillende soorten natuursteen zijn, zit er altijd een mooie soort voor iedereen tussen. U blijft natuurlijk zelf compleet in controle over hoe het resultaat eruit komt te zien. Maar vindt u het toch lastig om een keuze te maken of heeft u andere vragen? Neem contact op met onze specialisten voor een passend advies!

Op maat gemaakte keukenbladen besteld u bij Natuursteenbedrijf Tonkes!

Bij Natuursteenbedrijf Tonkes bent u op de juiste plek voor het kopen van op maat gemaakte aanrechtbladen. Wij beschikken wij over de meest geavanceerde machines, waardoor zeer precies detailwerk mogelijk is. Hiermee behalen wij de beste resultaten en leveren wij altijd een perfecte afwerking.

Onze specialisten zullen van uw keuken een droomkeuken te maken. Met specialistisch maatwerk en het beste materiaal zullen we er alles aan doen om uw wensen te vervullen. Zo voorziet u uw keuken van een prachtige uitstraling door een prachtig blad dat precies past bij de stijl die u gekozen heeft. Neem dus gauw een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor uw keukenblad op maat!

vraag een offerte aan bij tonkes natuursteen

Niet helemaal kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Vraag dan hier een gratis offerte aan!