06 - 44527332
0598 – 612391
Bel mij terug

Interieur

Sinds 1990 is Natuursteenbedrijf Tonkes zich gaan richten op het maken van natuursteen producten voor het interieur. Dit begon met het maken van keukenbladen, tafelbladen en baliebladen en in de loop der jaren is het aanbod van binnenproducten uitgegroeid tot vele andere mogelijkheden. Natuursteen is een kwaliteitsproduct en is zeer goed te onderhouden. De prachtige warme uitstraling van natuursteen zorgt voor vele toepassingsmogelijkheden in het interieur.

Maatwerk is mogelijk bij producten voor uw interieur

Bij het produceren van natuursteen producten, kan er goed worden ingespeeld op eigen ontwerpen en specifieke wensen. De levering van natuursteen verloopt uitsluitend via de vakhandel. Als klant kunt u desgewenst de geleverde steen keuren, voordat de vakmensen van Natuursteenbedrijf Tonkes de steen gaan zagen en polijsten. Met de moderne machines worden de interieurproducten gedetailleerd en perfect afgewerkt. In onderstaand overzicht treft u een overzicht van de producten voor uw interieur:

Nieuws

CORONA MAATREGELEN!  

 

Om Uzelf en onze medewerkers te beschermen vragen wij u vriendelijk tijdens uw bezoek aan ons bedrijf een mondkapje te dragen. Wij danken u hartelijk voor uw gewaardeerde medewerking.

 

Nu ook bereikbaar via WhatsApp

 

           06 - 44527332

          

bekijk hier onze vernieuwde showroom

 

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone verkrijgbaar is in talloze kleurschakelingen?Silestone