Een graniet tegel kopen doet u bij Natuursteenbedrijf Tonkes. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor graniet. Het is robuust, oogt elegant en is tijdloos. Daarnaast is het in veel woonruimtes toepasbaar, zowel op de vloer als aan de wand. Wij leveren hoge kwaliteit tegels van graniet. U kiest uit diverse kleursoorten en bewerkingen. Ontdek hier welke variant het best bij u past en bestel uw graniet tegels online!

Home » Natuursteen tegels » Graniet tegel

Toont alle 20 resultaten

Graniet tegels: robuust, maar wel luxe

Graniet tegels zijn keihard en daardoor bestand tegen intensief en langdurig gebruik. Maar gaat dit ten koste van de luxe uitstraling? Nee, het ziet er juist prachtig uit in een luxe interieur. Daarmee is het een prima alternatief voor andere steensoorten, zoals marmer tegels.

De tegels van graniet zijn onder meer bruikbaar in de badkamer. Maar ook voor de woonkamer of keuken is graniet een uitstekende keuze. U vindt hier zowel donkere als lichte kleuren, waardoor er ook een kleur is die bij uw stijl past.

Verschillende afwerkingen van graniet

Welke afwerking u kiest, is onder meer afhankelijk van de ruimte waarin de tegels komen te hangen of liggen. Voor de badkamervloer heeft u liever graniet vloertegels met een wat ruwer oppervlak. Het is dan verstandig om te kiezen voor geborstelde graniet tegels, of de zogenaamde leather finish.

Andere opties zijn onder meer gezoet, wat inhoudt dat de steen glad maar ook mat is. Wie liever een glanzend oppervlak heeft, kiest voor gepolijste tegels van graniet. De meest geschikte alternatieven voor graniet zijn marmer tegels, hardsteen tegels en leisteen tegels. Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de belangrijkste voor- en nadelen van alle soorten.

Makkelijk te onderhouden tegels van graniet

In tegenstelling tot andere steensoorten is graniet minder gevoelig. U krijgt minder snel schade door zure vloeistoffen, om maar wat te noemen. Juist daarom is het ook makkelijk te onderhouden. Sowieso zie je vuil en stof al minder snel door de oppervlaktestructuur.

Er bestaan speciale schoonmaakmiddelen voor het onderhouden van graniet. Advies nodig? Bel tijdens openingstijden of stuur direct een bericht.

Hoge kwaliteit graniet tegels kopen

We kunnen ons goed voorstellen dat u enthousiast bent over een vloer of wand met tegels van graniet. Wij bieden een ruime keuze en leveren hoge kwaliteit. Niet voor niets zijn we al tientallen jaren een begrip in Nederland als het gaat om natuursteen. We werken met geavanceerde machines en goed opgeleid personeel.

Heeft u de perfecte steen gevonden? U kunt een offerte aanvragen, dan krijgt u van ons een scherpe prijs voor graniet tegels!