Grafstenen Groningen

Zoekt u grafstenen? Groningen heeft dé specialist die u kan helpen in deze tijd. Tonkes Natuursteen heeft de grafsteen die u zoekt. De hoogste kwaliteit, met de beste service die u kunt vinden. Neem contact met ons op over de grafsteen die u nodig hebt in Groningen.


Uw specialist in grafstenen in Groningen

Tonkes Natuursteen is de specialist in grafstenen in Groningen. Bij ons vindt u het grootste assortiment aan verschillende stenen voor op het graf. U wilt u in deze tijd geen zorgen hoeven maken om slechte kwaliteit of service. Daarom heeft u Tonkes Natuursteen om u te begeleiden en te ontzorgen.

Tijdens het overlijden van een geliefde heeft u veel keuzes om te maken. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze grafsteen. Kies uit bruine, zwarte, beige en antraciet kleurige stenen. Wij leveren alleen de beste kwaliteit, waardoor u decennia geniet van een mooi grafsteen.

Natuursteen grafstenen

Waarom u in Groningen voor onze grafstenen moet kiezen

De reden dat u voor Tonkes Natuursteen kiest is onze nauwkeurigheid. Wij kunnen alles voor u op maat maken. Hierdoor kunt u de mooiste tekst op de grafsteen laten zetten. Verder zijn onze grafstenen van de hoogste kwaliteit in Groningen. 

Wij kunnen u persoonlijk adviseren over de verschillende mogelijkheden en welke steen het beste op het graf van uw geliefde past. Doordat wij al sinds 1935 gespecialiseerd zijn in grafmonumenten kunt u ons vertrouwen als het op de stenen aankomt.


Grafstenen kopen Groningen

Wilt u grafstenen kopen? Groningen heeft Tonkes Natuursteen waar u terecht kunt. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak en wij kunnen met samples naar u toekomen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact met ons op via telefoonnummer: 0598 612 391 of stuur een email naar: info@tonkesnatuursteen.nl.

U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft tijdens het overlijden van een geliefde. Denk hierbij aan de stenen, maar ook zuilen, doeken of tekens. Wilt u volledig ontzorgd worden in deze moeilijke tijd? Weet dan dat wij dit voor u kunnen doen. Kom daarom uw grafstenen kopen in Groningen bij Tonkes Natuursteen.

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Wij doen ons uiterste best om uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden. In een enkel geval kan dit uitlopen.