Grafmonument

Wanneer u een grafmonument moet uitzoeken wilt u direct een product van kwaliteit. U wilt dat deze jarenlang mooi blijft én dat deze bij uw overleden dierbare past. U kunt kiezen uit veel verschillende monumenten voor op het graf. Denk bijvoorbeeld aan een glazen grafmonument of een monument van natuursteen. Een uniek grafmonument vindt u bij Natuursteenbedrijf Tonkes.

Hulp nodig?
Vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via het formulier of neem telefonisch contact op
Bel naar: 0598 612 391

Wat is een grafmonument?

U kent natuurlijk de verschillende vormen van grafmonumenten, maar wat is het nu eigenlijk? Het is, zoals het woord al zegt, een monument op een graf. Hierbij kunnen anderen zien welke overledene in dat graf ligt. Het grafmonument is zowel de staande steen als het liggende gedeelte. Hier ligt vaak een dekplaat op. Deze vorm van monumenten gaat al eeuwen terug, naar de Romeinen en Grieken.

Bij een grafmonument vindt u vaak een grafsteen. Hier staat informatie op vermeld over de overleden persoon; de naam, geboorte- en sterftedatum en de woonplaats. Het monument is de plek waar u heen kunt gaan wanneer u uw overleden geliefde wilt bezoeken. Dit is voor veel mensen een fijne gedachten, dat ze een fysieke plek hebben om heen te gaan.

Grafstenen van natuursteen

Een natuursteen of glazen grafmonument

Bij het kiezen van een passend grafmonument voor uw geliefde kunt u bij ons kiezen uit kwaliteit. Een natuursteen grafmonument is gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kan deze alle weersomstandigheden doorstaan. Dat is wel noodzakelijk voor een grafmonument die op een begraafplaats komt te staan.

In ons assortiment vindt u veel grafmonumenten van natuursteen. Hierdoor is er altijd een variant die geschikt is voor het graf van uw geliefde. Kiest u voor een antracietkleurige steen, een bruine variant of voor een lichte steenkleur? Wat u ook zoekt, bij ons vindt u het natuursteen grafmonument van de hoogste kwaliteit.

Waarom u naar Natuursteenbedrijf Tonkes komt voor grafmonumenten

Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. U krijgt bij ons de beste service en kwaliteit. Wilt u nog andere redenen waarom u naar ons moet komen? Wij zetten onze unieke pluspunten voor je op een rij.

  • Wij leveren perfecte service;
  • Al sinds 1935 zijn wij dé specialist op het gebied van natuursteen;
  • U krijgt complete ontzorging in deze lastige tijd;
  • De beste kwaliteit natuursteen;
  • Alles kan op maatwerk voor u ontwikkeld worden.

Wanneer u voor Natuursteenbedrijf Tonkes kiest gaat u voor het beste van het beste. Hierdoor kunt u met een gerust hart deze taak uitbesteden. U heeft namelijk op dit moment wel iets anders aan uw hoofd. Daarom gaat Noord-Nederland allemaal naar ons natuursteenbedrijf.

Graf natuursteen
Grafsteen

De grafmonument prijzen

Bent u benieuwd naar de kosten voor een grafmonument? Prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij is de belangrijkste factor welk type natuursteen u kiest. De ene steen is namelijk prijziger dan de andere. Daarnaast is de afwerking ook een onderdeel van de kostenpost.

Bij een grafmonument worden ook vaak gedenktekens geplaatst. Hierop komt de naam van uw overleden geliefde te staan. Dit is vaak een staande steen. Tegenwoordig zien wij ook steeds vaker dat het materiaal van glas is, in plaats van steen. Dit zorgt voor nog meer diversiteit, waardoor u altijd een teken vindt die bij uw wensen past.

Bestel grafmonumenten online bij Natuursteenbedrijf Tonkes

Bent u op zoek naar grafmonumenten? Online kunt u een keuze maken uit het grote assortiment van Natuursteenbedrijf Tonkes. Wilt u liever langskomen in onze showroom? Maak dan een afspraak via: 0598 612 391 of mail naar info@tonkesnatuursteen.nl. Op deze manier weet u zeker dat de koffie voor u klaarstaat.

Mocht u een grafmonument nodig hebben, dan zorgt Natuursteenbedrijf Tonkes dat u in deze tijd de beste service krijgt. Zo hoeft u hier geen aandacht aan te besteden, maar weet u zeker dat alles goedkomt. Wacht niet langer en bestel gemakkelijk uw grafmonumenten online bij Natuursteenbedrijf Tonkes.

vraag een offerte aan bij tonkes natuursteen

Niet helemaal kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Vraag dan hier een gratis offerte aan!