06 - 44527332
0598 – 612391
Bel mij terug

Exterieur

Natuursteenbedrijf Tonkes realiseert naast gedenkstenen en producten voor interieur, ook natuursteen producten voor buiten. Natuursteen is zeer duurzaam materiaal en heeft een prachtige uitstraling. Hierdoor kan het goed rondom uw woning worden toegepast. Gericht op exterieur realiseert Tonkes onder andere tegels voor terrassen en bestrating en natuursteen panelen voor gevels en wanden. Daarnaast produceert het natuursteenbedrijf dorpsels en neuten voor toepassing bij deur- en raamkozijnen.

Naast massief natuursteen is Tonkes gespecialiseerd in MultiThin Stone

Naast de toepassing van massief natuursteen bij de producten voor het exterieur, worden er bij gevels en wanden panelen van MultiThin Stone toegepast. MultiThin Stone is een innovatie op het gebied van natuurstenen gevelbekleding. Het materiaal wordt gevormd door een combinatie van een polyester onderlaag, aluminium honingraatstructuur en ultradunne natuurstenen bekleding. Ten opzichte van massief natuurstenen gevel- en wandbekleding, heeft MultiThin Stone een zeer licht gewicht. Dit zorgt voor vele toepassingsmogelijkheden en eenvoudige montage. Meer informatie over de producten voor exterieur vindt u bij:

Nieuws

CORONA MAATREGELEN!  

 

Om Uzelf en onze medewerkers te beschermen vragen wij u vriendelijk tijdens uw bezoek aan ons bedrijf een mondkapje te dragen. Wij danken u hartelijk voor uw gewaardeerde medewerking.

 

Nu ook bereikbaar via WhatsApp

 

           06 - 44527332

          

bekijk hier onze vernieuwde showroom

 

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone voor 93% bestaat uit natuurlijk kwarts?Silestone