Eurokwarts

Eurokwarts is een collectie die onder de composietsteen valt. Hierdoor is deze uiterst gebruiksvriendelijk. Weinig kans op beschadigingen en een prachtige uitstraling, dat is wat Eurokwarts u kan bieden. Laat Natuursteenbedrijf Tonkes u verder adviseren over de juiste keuze voor uw project.

Hulp nodig?
Vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via het formulier of neem telefonisch contact op
Bel naar: 0598 612 391

Over Eurokwarts

Eurokwarts staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het materiaal is samengesteld uit natuurlijk kwarts en harsen, wat resulteert in een sterk en slijtvast oppervlak.

Gemak in onderhoud

Een voordeel van het merk is het gemakkelijke onderhoud. Het oppervlak is niet-poreus, waardoor het bestand is tegen vlekken en gemakkelijk te reinigen is met milde zeep en water.

 

 

Gevarieerde collecties

Eurokwarts biedt een breed scala aan kleuren en patronen, waardoor het gemakkelijk is om een ontwerp te vinden dat past bij elk project past. Of je nu op zoek bent naar een klassieke marmerlook of een eigentijdse betonuitstraling.

Het merk Eurokwarts

Met het doel het kleurenpalet van Caesarstone uit te breiden, heeft Tuytelaers actief gezocht naar Europese composiet fabrikanten die aanvullende kleurvariaties bieden die relevant zijn voor de Benelux-regio. Deze diverse kleuropties zijn samengebracht onder de noemer “Eurokwarts”. Naast de opvallende verscheidenheid aan kleuren, blinkt deze verzameling ook uit in kwaliteit, snelle levering en een uiterst competitieve prijsstelling.

Eurokwarts biedt een spectrum van Europese stijlen

Eurokwarts omvat een uitgebreid spectrum van kleuren die zorgvuldig zijn uitgekozen om aan te sluiten bij de smaak en stijlvoorkeuren van de Benelux-regio. Van levendige en gedurfde tinten tot subtiele en klassieke nuances, de collectie weerspiegelt de rijke culturele diversiteit en design esthetiek van Europa. Elk oppervlak vertelt een uniek verhaal, waardoor zowel interieurontwerpers als particulieren altijd een product vinden dat past in het betreffende interieur.

Kwaliteit als kernwaarde

Bij deze collectie staat kwaliteit voorop. Elk oppervlak is vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Het resultaat is een duurzaam, slijtvast en onderhoudsvriendelijk oppervlak dat bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijkse leven. Of het nu wordt toegepast in keukens, badkamers, commerciële ruimtes of andere interieurtoepassingen, dit materiaal behoudt zijn prachtige uitstraling en functionaliteit door de jaren heen.

Snelheid en betrouwbaarheid

Eurokwarts begrijpt de waarde van tijd in de wereld van design en bouw. Daarom biedt de collectie niet alleen een scala aan keuzes, maar ook relatief snelle levering. De samenwerking met Europese fabrikanten zorgt voor een efficiënt logistiek proces, zodat projecten soepel verlopen. Deze combinatie van diversiteit en betrouwbaarheid maakt het tot een ideale keuze voor zowel kleine renovaties als grote projecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze collectie en de producten uit ons assortiment? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Toegankelijke luxe met Eurokwarts

Luxueuze oppervlakken hoeven niet onbereikbaar te zijn. Eurokwarts streeft naar toegankelijke luxe door een uiterst competitieve prijsstelling te bieden. Hierdoor kunnen meer mensen genieten van hoogwaardige kwartsoppervlakken die hun ruimtes volledig transformeren.

In de wereld van interieurontwerp en architectuur opent deze collectie nieuwe deuren van creativiteit en expressie. Met een schat aan kleuropties, ongeëvenaarde kwaliteit en een efficiënt leveringsproces belichaamt deze collectie de harmonie tussen esthetiek en functionaliteit.

Meer weten over Eurokwarts bij Natuursteenbedrijf Tonkes?

Bent u benieuwd naar de betaalbare kwaliteit van Eurokwarts? Kom de composiet oppervlakken gerust bekijken in onze showroom of neem contact op met onze specialisten. Benieuwd naar andere composiet merken? Lees meer over Silestone, Diresco of Caesarstone.