dekton
dekton betonlook

Dekton

Bij Natuursteenbedrijf Tonkes vindt u het unieke Dekton. Dit mengsel van meer dan 20 natuurlijke mineralen inspireert voor de toekomst. Schoonheid, functionaliteit en duurzaamheid staat voorop bij dit hoogstaande merk. Dekton heeft alle voordelen van natuursteen, zonder de nadelen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor Dekton bij uw project.

marmerlook dekton

Revolutionair Dekton

Natuursteenbedrijf Tonkes beschikt over het revolutionaire Dekton. Dit product kenmerkt zich door innovatie en veel kwalitatieve eigenschappen. 

Hoogstaand materiaal

Dekton is hét nieuwe hoogstaande materiaal voor verschillende doeleinden. Het harde materiaal is krasbestendig, slijtvast en heeft nog veel meer voordelen. 

 

dekton keuken

Veelzijdige uitstraling

Dekton is verkrijgbaar in veel soorten uitstralingen. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat er altijd een Dekton is voor uw project.

Over het merk Dekton

Dekton is een nog redelijk nieuw materiaal. Het wordt gemaakt onder grote druk waardoor er een ultra compact product ontstaat. Daarnaast is dit het enige 100% CO2-neutrale materiaal wat op dit moment op de markt is. 

Het materiaal is ontstaan in Spanje. Cosentino is de ontwikkelaar van dit product. Met meer dan 5 jaar onderzoek naar deze innoverende materie, is dit resultaat behaald. De natuurlijke mineralen waar Dekton van gemaakt is, komen uit de natuur en werken daardoor goed samen in het productieproces.

Wat voor materiaal is Dekton?

Dekton wordt gemaakt onder een hoge druk en is een samenvoeging van meer dan 20 mineralen uit de natuur. Door onder druk de stoffen samen te persen, ontstaat er een ultra compacte vorm van steen. Daardoor is het een materiaal zonder luchtbellen. De poreusheid van dit product is dus erg laag.

Dekton wordt gebruikt voor verschillende doelen. Er wordt vaak voor dit product gekozen voor de afwerking in de keuken, zoals aanrechtbladen. Daarnaast is het ook geschikt voor wanden en gevels.  

wand dekton

dekton blad

Gratis Dekton kleurstalen aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Dekton? Vraag een gratis kleurstaal aan via deze pagina van Cosentino. Klik bovenin op Dekton en vraag maximaal vier kleurstalen aan voor uw project.

Eigenschappen en voordelen van Dekton

Het gebruiken van Dekton heeft veel voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet.

  • Krasbestendig product
  • Slijtvast materiaal
  • Bestand tegen vlekken
  • Behoud zijn kleur
  • Kan een hoge hitte verduren
  • Onderhoudsarm
  • Gaat een leven lang mee

De voordelen zorgen ervoor dat Dekton een merk is wat vaak wordt gekozen voor projecten. Wilt u lang genieten van de uitstraling van uw nieuwe keukenblad? Kies dan voor Dekton.

Verschillende uitstralingen

Het product is te verkrijgen in veel verschillende kleuren. De eindeloze opties bieden veel kansen voor ieder project. Er is altijd een passende kleur of structuur te vinden. Een aantal opties zijn: grijs, bruin of wit. Daarbij zijn er diverse structuren, waaronder een marmer look, roestkleur of betonlook. Dit merk is geschikt voor iedereen. Met de looks van natuursteen en een ongekende kwaliteit is dit materiaal de nieuwe innovatie in deze sector.

Onderhoud en gebruik van Dekton

Bij het gebruik van dit materiaal hoeft u niet veel tijd te steken in onderhoud. Dit product is namelijk onderhoudsarm en vlekken zijn bijna onmogelijk te creëren dankzij de poreuze samenstelling.

Maak het oppervlak schoon met een schone doek en warm water en u bent al klaar. Chemische schoonmaakmiddelen zijn ook mogelijk op deze materie, maar zijn over het algemeen niet nodig, omdat het oppervlak makkelijk schoon te krijgen is met water. 

Dekton heeft een lange levensduur en gaat een leven lang mee. Het is niet alleen duurzaam door de lange gebruiksduur, maar ook is het een CO2 neutraal product. Dit product staat voor gebruiksgemak met een moderne look en is dus een milieubewuste keus.

marmerlook dekton

Offerte voor Dekton aanvragen bij Natuursteenbedrijf Tonkes 

Bij Natuursteenbedrijf Tonkes vindt u een groot aanbod aan kleuren Dekton. Sinds 1935 zijn wij specialist in natuursteen, met een ruime showroom in Veendam. Wij bieden natuursteen op maat aan. Wij gaan van verwerking tot levering en doen ook de plaatsing op locatie.

Voor meer informatie over dit materiaal kunt u bij ons terecht. Dit innovatieve product heeft veel goede eigenschappen en onze experts vertellen u graag meer over dit type natuursteen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor alle eindeloze opties of kom bij Natuursteenbedrijf Tonkes langs voor uw Dekton!