Een composiet vloertegel staat garant voor kwaliteit. De composiet vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, veelal van de Terrazzo collectie. De vloertegels van composiet zijn duurzaam en worden gemaakt uit een samenstelling van meerdere componenten. Wij leveren alleen topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bekijk onze collectie composiet vloertegel hier.

Home » Natuursteen tegels » Natuursteen vloertegels » Composiet vloertegel

Toont alle 5 resultaten

Een composiet vloertegel voor in huis

Een composiet vloertegel is de ideale tegel voor in huis. Dit materiaal heeft een lage wateropname. Hierdoor kunt u dit gebruikten in de keuken, badkamer en als terras. Het materiaal bestaat voor 95% uit natuursteen. De overige 5% is kunststof, hierdoor is de deze beschikbaar in meerdere kleuren.

Iedere vloertegel van composiet heeft een uniek design. Doordat natuursteen gemixt wordt met bijvoorbeeld hars, is iedere tegel anders. Hierdoor krijgt u een fascinerend reliëf in uw vloer. De vloer is waarop wordt gelet in een woning en geeft een bepaalde sfeer. Door een vloertegel van composiet in huis te leggen kiest u voor een kwalitatieve natuursteensoort.

Een luxe uitstraling met een composiet vloer

Een composiet vloer geeft een luxe uitstraling aan uw woning. Door de natuurlijke uitstraling krijgt de ruimte een warme en gemoedelijke sfeer. Kies uit een donkere vloer voor extra warmte of ga voor een lichte composiet vloertegel voor een ruimtelijke en open ambiance.

De vloertegels van composiet die in huis te vinden zijn, zijn vaak geglazuurd, ook wel gepolijst genoemd. Hierdoor krijgen ze een glimmende uitstraling en hebben een egale afwerking met een diepe glans. Het heeft dezelfde uitstraling als een zuiver natuursteen, zoals een hardsteen vloertegel, alleen zijn de kenmerken voordeliger.

De kenmerken van composiet vloertegels

Composiet vloertegels bestaan uit een groot gedeelte uit dezelfde kenmerken als natuursteen. Hieronder hebben wij de voordelen van vloertegels van composiet op een rij gezet.

  • Krasbestendig en slijtvast – de hoge dichtheid van het materiaal zorgt ervoor dat er bijna geen krassen op de vloertegel komt. Mocht dit wel het geval zijn, dan is dit bijna niet zichtbaar.
  • Stootvast – wanneer er iets op de vloer valt zal dit in de essentie geen effect hebben. Ook trekken vlekken niet snel in de vloertegel, doordat composiet een hoge dichtheid heeft. Zo kunt u vette vloeistoffen opruimen, zonder dat dit uw vloer beschadigt.
  • Afmeting is vast – de vloertegels werken niet, doordat het materiaal hard is. Zo blijft uw vloer de juiste afmeting houden.
  • Betaalbaar – voor de kwaliteit die u krijgt betaalt u relatief weinig voor vloertegels van composiet. Ideaal wanneer u een goede vloer wilt, maar niet teveel wilt betalen.

Kies voor composiet vloertegels wanneer u voor een natuursteentegel wilt met nóg meer voordelen.

De composiet vloertegel van hoge kwaliteit vindt u bij Tonkes Natuursteen

Ga voor hoge kwaliteit met de composiet vloertegel van Tonkes Natuursteen. Bij ons vindt u de beste producten voor een scherpe prijs. In ons assortiment vindt u diverse natuurtinten, waaronder bruin, grijs, zwart en wit. Wilt u meer informatie of advies over de vloertegels? Neem dan contact op met onze experts.

Tonkes Natuursteen is al jarenlang de specialist in natuursteen. Composiet is ook een natuursteensoort, gecombineerd met kunststof. Hierdoor krijgt u een sterke vloertegel die geschikt is in iedere woning. Laat de tegels polijsten voor een glanzende finish of laat hem met een natuurlijke uitstraling. Wat uw voorkeur ook is, een composiet vloertegel vindt u hier!