Caesarstone marmer
Caesarstone keukens

Caesarstone

Het bekende merk Caesarstone biedt producten met extreem veel kleuren en afwerkingen. Composiet producten zijn sterker dan graniet en bieden meer weerstand tegen scheuren en vlekken. De opties van Caesarstone zijn eindeloos en een goede investering voor ieder project.

composiet Caesarstone

Caesarstone het merk

Het merk Caesarstone maakt gebruik van de meest duurzame materialen. Dat in combinatie met het niet-poreuze oppervlak zorgt ervoor dat het onderhoudsarm is. Kies voor kwaliteit met de innovatieve producten van dit merk.

Caesarstone natuursteen

Aandacht voor detail

De details in de bladen van Caesarstone zijn uitmuntend. Daardoor zijn ze voor ieder project uiterst geschikt. U kunt kiezen uit diverse kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor het resultaat altijd naar wens is.

 

Caesarstone aanrecht

Gevarieerde collecties

U kunt kiezen uit een breed scala van kleuren, patronen en afwerkingen bij de collecties van dit merk. Verder is Caesarstone een perfecte keuze voor zowel woonhuizen als projecten door deze veelzijdigheid en afwerking.

Het merk Caesarstone 

Dit merk heeft wereldwijde erkenning verworven als pionier op het gebied van kleuren en ontwerpen, en zijn populariteit in de Benelux neemt gestaag toe.

Sinds 1987 is Caesarstone het allereerste bedrijf ter wereld dat kwarts als hoofdingrediënt gebruikt in zijn producten. Vooral voor keukenbladen betekende dit destijds een ware revolutie. De combinatie van schoonheid, sterkte en duurzaamheid die kwarts bood, maakte het aanzienlijk aantrekkelijker dan natuursteen en andere materialen.

Het composietmateriaal van Caesarstone bestaat voor ongeveer 90 tot 93% uit natuurlijke kwartskorrels, met een kleine hoeveelheid kleurpigmenten en een polymeerhars om deze twee componenten te binden. Hierdoor is het harder dan graniet, vier keer flexibeler en biedt het weerstand tegen vlekken, afschilfering en scheuren.

Caesarstone keukenblad

Caesarstone blad

Eigenschappen van Caesarstone composiet

Het unieke karakter van Caesarstone composiet wordt gevoed door de harmonieuze combinatie van zorgvuldig gekozen natuurlijke kwartsmineralen en geavanceerde fabricagetechnieken. Deze wisselwerking resulteert niet alleen in de schittering van natuursteen, maar ook in uitzonderlijke sterkte, vlekbestendigheid en krasbestendigheid.

Het onderhoudsarme aspect van deze composiet zorgt voor een langdurig behoud van kleur en glans, waardoor het materiaal een uitstekende keuze is voor zowel zakelijke als particuliere projecten.

Diverse Caesarstone kleuren

Een opvallend kenmerk van Caesarstone is het uitgebreide palet aan kleuren en patronen dat beschikbaar is. Van tijdloze marmerachtige ontwerpen tot moderne betonlooks en gedurfde texturen – biedt een overvloed aan opties om aan elke ontwerpstijl te voldoen. Of men nu de voorkeur geeft aan ingetogen elegantie of een gedurfd statement, het merk heeft het ideale aanbod.

Heeft u een product gevonden dat voldoet aan uw wensen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Caesarstone in Nederland

In Nederland heeft Caesarstone een sterke aanwezigheid gevestigd. Het merk heeft nauw samengewerkt met talrijke professionals uit de interieurindustrie en een uitgebreid netwerk van dealers en distributeurs opgebouwd. Deze dealers vergemakkelijken zowel ontwerpers als consumenten om toegang te verkrijgen tot de gevarieerde collecties van het merk. Natuursteenbedrijf Tonkes is een dealer die de producten van het populaire merk aanbiedt.

Caesarstone tonkes

Wij helpen u graag verder met Caesarstone!

Heeft u nog vragen over het merk Caesarstone? Of bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem gerust contact met ons op, of kom langs in onze showroom in Veendam

Bent u benieuwd naar andere hoogwaardige composiet merken? Neem eens een kijkje bij de producten van de merken van Silestone, Direcso of Eurokwarts