Samenwerking met architecten

Natuursteenbedrijf Tonkes is al sinds 1935 de specialist in natuursteen, composiet en keramiek. Hierdoor kunt u als architect een efficiënte en fijne samenwerking met ons aangaan. Uw klant zal de beste service, materialen en levering ontvangen. Lees hier meer over de samenwerking met Natuursteenbedrijf Tonkes.

Hulp nodig?
Vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via het formulier of neem telefonisch contact op
Bel naar: 0598 612 391

Optimale kwaliteit voor de realisatie van uw ontwerp

Sinds 1935 is Natuursteenbedrijf Tonkes een begrip op het gebied van o.a. natuursteen. Hierbij kunt u als architect ervaring en deskundig advies van ons verwachten voor uw ontwerp. Op deze manier tilt u uw design naar een hoger niveau en wordt de realisatie hiervan vereenvoudigd.

U kunt diverse soorten natuursteen, composiet of keramiek in uw ontwerp verwerken, waardoor de klant een goed beeld krijgt van de uitstraling en sfeer van het project.

Uw tekening wordt realiteit met ons machinepark.

Wanneer u als architect een ontwerp heeft getekend, wilt u dat dit perfect wordt gerealiseerd. Daarvoor moet u bij de specialisten van Tonkes zijn. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en gaan geen uitdaging uit de weg.

Heeft u in uw ontwerp gekozen voor tegels? Deze kunnen wij leveren voor zowel buiten als binnen. Wij zullen u adviseren over de beste producten voor uw project.

Waarom u als architect kiest voor Natuursteenbedrijf Tonkes

Als architect wilt u het beste ontwerp voor uw klant realiseren. U weet als geen ander wat uw klant gelukkig maakt en wat hun wensen zijn. Verder is het fijn wanneer u een goede samenwerking heeft met een bedrijf wat uw ontwerp kan realiseren, perfect aflevert en eventueel monteert. Laat ons uw adviseur zijn op het gebied van natuursteen, composiet en keramiek. Wij geven u hier een aantal redenen waarom u voor ons kunt kiezen.

  • Wij zijn al sinds 1935 specialist in maatwerk;
  • Wij leveren de hoogste kwaliteit producten;
  • U kunt bij ons langskomen in de showroom en voorraadhal om de materialen te bekijken;
  • Wij geven u het beste advies voor uw project;
  • Wij gebruiken de modernste machines, waardoor alles perfect op maat en kwalitatief afgewerkt is;
  • Wij hebben ervaring met samenwerkingen, waardoor alles efficiënt zal verlopen.

Bent u er nog niet helemaal uit? Geen probleem. U kunt vrijblijvend een kopje koffie met ons drinken om kennis te maken en te ervaren welke mogelijkheden wij U kunnen bieden.

Perfect resultaat met onze specialisten

Het perfecte resultaat voor uw klant behaalt u met de specialisten van Natuursteenbedrijf Tonkes. Wilt u meer weten over onze uitgebreide collectie? Kom langs in onze showroom en voorraad en wij kunnen u adviseren over de diverse soorten natuursteen, composiet en keramiek. Tijdens het uitzoeken is het belangrijk om te kijken naar de leefwijze van de klant en voor welke ruimtes het materiaal wordt toegepast.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden voor een samenwerking en laten wij samen het perfecte resultaat behalen voor uw klant!

vraag een offerte aan bij tonkes natuursteen

Niet helemaal kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Vraag dan hier een gratis offerte aan!