0598 – 612391
Bel mij terug

Waterstraal snijden Groningen

Als Natuursteenbedrijf bewerkt Tonkes uit Groningen natuursteen door deze een met een waterstraal snijden. Op deze manier kunnen we natuursteen, maar ook andere materialen, op optimale wijze verwerken tot een product dat voldoet aan de wens van de klant.

Natuursteenproduct op maat middels waterstraal snijden in Groningen

Tonkes Natuursteen uit Groningen produceert verschillende producten uit natuursteen, namelijk interieur en exterieur producten en gedenkstenen. Natuursteen is een prachtig materiaal dat ieder product een eigen unieke uitstraling geeft. Er zijn verschillende soorten natuursteen zoals graniet, marmer, leisteen en composiet.

Bijna elk type natuursteen is te snijden met een waterstraal. Maar niet alleen natuursteen kan gesneden worden, ook diverse soorten glas en spiegels, metaal, schuim, hout, Multiplex, MDF en veel meer. Praktisch alle materialen kunnen gesneden worden. Een waterstraalsnijmachine biedt ons en natuurlijk de klant dan ook veel mogelijkheden. Een waterstraalsnijder heeft een enorm hoge druk en is daarom in staat de hardste materialen te snijden. Tonkes Natuursteen maakt dan ook graag gebruik van deze bijzondere techniek.

Het voordeel van snijden met een waterstraal snijden bij Tonkes in Groningen

Het snijden met een waterstraal heeft veel voordelen. Zoals gezegd kunnen bijna alle soorten materialen worden bewerkt met een waterstraalsnijder. De waterstraal snijdt nauwkeurig en voorkomt braamvorming. Bij het snijden met een waterstraal hebben we tevens nauwelijks te maken met mechanische en thermische belasting. Het materiaal behoudt zijn unieke eigenschappen en kan na het snijden met een waterstraal weer opnieuw bewerkt worden.

Wilt u meer informatie over het snijden van natuursteen of andere materialen met een waterstraal? U kunt altijd contact opnemen met Natuursteenbedrijf Tonkes in Groningen. Natuurlijk bent u ook welkom om een bezoek te brengen aan onze werkplek in Groningen zodat u kunt zien hoe het snijden met een waterstraal in z’n werk gaat.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

2,5D waterstraalsnijden ook mogelijk isSilestone