0598 – 612391
Bel mij terug

Waterstraal Snijden

Natuursteenbedrijf Tonkes kan vele materialen voor u snijden met een waterstraal. Deze moderne techniek biedt vele voordelen en wij maken dan ook graag gebruik van onze waterstraalsnijder. We vertellen u graag meer!

De waterstraal van Tonkes kan elk type materiaal snijden

Het snijden met een waterstraal is geschikt voor veel verschillende soorten natuursteen. Maar ook vele andere materialen kunnen worden gesneden, zoals diverse soorten glas, spiegels, metaal, schuim, hout, Multiplex, MDF en veel meer. Praktisch alle materialen kunnen gesneden worden. Ook het snijden van zeer dikke materialen zoals 10 cm dik RVS is geen uitdaging voor onze waterstraalsnijder. Door de enorme druk is de waterstraal in staat het hardste materiaal aan te pakken. Met een snijbed van 6 x 3 meter zijn de mogelijkheden dan ook eindeloos.

De voordelen van snijden met een waterstraal

Waterstaal snijden biedt vele voordelen en wij werken dan ook graag met deze techniek. Zo ontstaat er vrijwel geen braamvorming als het matreiaal wordt gesneden met een waterstraal. Er is nauwelijks sprake van mechanische en thermische belasting. Tot slot ontstaat er geen verharding aan de snijranden. Het materiaal behoudt z’n unieke eigenschappen en kan na het snijden weer worden als dat nodig is.

Bent u ook te spreken over deze unieke techniek en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u? Laat u adviseren door onze medewerkers. U kunt vrijblijvend contact opnemen, maar u bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze werkplek zodat u kunt zien hoe het snijden met een waterstraal in z’n werk gaat.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone als enige een oppervlak heeft met antibacteriële bescherming en hierdoor maximale hygiëne biedt?Silestone