0598 – 612391
Bel mij terug

Urnstenen Groningen

Als natuursteenspecialist is Tonkes uit Groningen ervaren in het maken van grafstenen en urnstenen. Wij bieden verschillende ontwerpen aan, maar kunnen ook een unrsteen produceren op basis van uw eigen ideeën. Alles is mogelijk bij Tonkes Natuursteen in Groningen.

Gepersonaliseerde urnstenen in Groningen van hoogwaardig natuursteen

Na een crematie is het mogelijk om de urn op een begraafplaats bij te zetten. Deze wordt afgedekt met een urnsteen, een kleine gedenksteen. Omdat er steeds vaker wordt gekozen voor crematies, wordt de vraag naar urnstenen ook groter. Om te kunnen voldoen aan de klantvraag biedt Tonkes Natuursteen verschillende urnsteen ontwerpen aan, ieder gemaakt van hoogwaardig natuursteen.

Het bewerken van natuursteen tot een passende urnsteen is een specialistische klus. Tonkes Natuursteen in Groningen zit al jaren in het vak, dus u kunt bij ons rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Wij werken met moderne machines, maar ook met de hand. Handwerk wordt veel toegepast bij gepersonaliseerde urnstenen. U kunt namelijk niet alleen kiezen uit bestaande ontwerpen, u kunt zelf ook een ontwerp aandragen. U kunt op onze website een duidelijk overzicht vinden van onze urnstenen.

Urnstenen onderhouden of laten restaureren in Groningen

Ondanks dat natuursteen een sterk product is heeft het onderhoud nodig om de kwaliteit te behouden. Dit geldt dus ook voor urnstenen. U kunt Tonkes Natuursteen in Groningen inschakelen voor het onderhouden van urnstenen. Wij voeren een grondige controle uit en herstellen alle schadeplekken. Is de urnsteen niet meer te herstellen? Dan kunnen wij deze restaureren voor u. Wij brengen de urnsteen dan weer terug naar de originele staat.

 

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone verkrijgbaar is in talloze kleurschakelingen?Silestone