0598 – 612391
Bel mij terug

Renovatie Natuursteen

Natuursteenbedrijf Tonkes is niet alleen gespecialiseerd in het maken van producten uit natuursteen, wij zijn ook ervaren in natuursteen renovatie. Het kan nu eenmaal gebeuren dat het product beschadigd raakt. Of het nu gaat om een krasje of een flinke scheur, Tonkes Natuursteen lost het op voor u.

Ook natuursteen is op den duur toe aan renovatie

Natuursteen is een sterk product dat jaren mee gaat. Maar ook dit kwaliteitsmateriaal kan beschadigen. Op een natuurstenen vloer, terras, keuken of badkamer wordt nu eenmaal geleefd en ongelukjes kunnen gebeuren. Uiteraard kan natuursteenbedrijf Tonkes beschadigde producten renoveren en deze terugbrengen naar de originele staat. We overleggen met u welke renovatietechniek het meest geschikt is voor het betreffende natuursteenproduct en gaan vervolgens aan de slag.

Tonkes Natuursteen specialist in de renovatie van natuursteen

Renovatie bestaat bij Tonkes Natuursteen uit het reinigen, schuren en/of polijsten van het desbetreffende product. Ook flinke beschadigingen kunnen we repareren. Zo gebruiken we bij diepe scheuren bijvoorbeeld speciale natuursteenlijm die de hele scheur van camouflage kan voorzien. Na de renovatie brengen we een beschermende laag aan die ervoor zorgt dat het natuursteen weer tegen een stootje kan.

Mocht uw product niet te renoveren of repareren zijn, dan zal het product of een deel vervangen moeten worden. Uiteraard bent ook hiervoor aan het juiste adres bij Tonkes Natuursteen.

Heeft u vragen over een eventuele renovatie? Bel gerust of kom eens langs bij Natuursteenbedrijf Tonkes. Wij geven u graag een vrijblijvend advies en daarbij behorende offerte.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone als enige een oppervlak heeft met antibacteriële bescherming en hierdoor maximale hygiëne biedt?Silestone