0598 – 612391
Bel mij terug

Onderhoud grafsteen Groningen

Wilt u informatie over het onderhoud van een grafsteen in Groningen en omstreken? Of wilt u het juist laten onderhouden door een professionele partij? Voor beide gevallen bent u aan het juiste adres bij Tonkes Natuursteen in Groningen. Met onze kennis van steensoorten waar grafstenen ook vaak van worden gemaakt, kunnen we u informeren en het onderhoud verrichten.

Het belang van het onderhoud van een grafsteen in Groningen

Een grafsteen heeft een belangrijke betekenis. Veel nabestaanden vinden het dan ook prettig dat de grafsteen in goede staat blijft. Dit gebeurt echter niet vanzelf. Omdat grafstenen middenin de natuur staan, zijn ze gevoelig voor invloeden van buitenaf en moeten ze worden onderhouden. Hoe vaak er onderhoud plaats moet vinden is afhankelijk van het materiaal. Graniet heeft nauwelijks onderhoud nodig, er moet hooguit een keer groene aanslag of opgespat grond worden verwijderd. Een grafsteen van marmer of kalksteen heeft echter weer wat meer onderhoud nodig. Tonkes Natuursteen kan u informeren over het onderhoud van grafstenen en verkoopt de nodige middelen zodat u de grafsteen in perfecte staat kunt houden.

Laat u een professional in Groningen het onderhoud van de grafsteen uitvoeren

Tonkes Natuursteen in Groningen kan u informeren over het onderhoud van een grafsteen, maar u kunt ons ook inhuren om de grafsteen te onderhouden. Onderhoud door Tonkes Natuursteen gaat verder dan alleen het schoonmaken van de grafsteen. Wij controleren de belettering en de voegen, en we werken deze indien nodig bij. Verder zetten we eventuele losse onderdelen vast en we kunnen het grint vervangen. We voeren dus een volledige controle uit en werken alles wat niet meer in goede staat is bij.

Voor informatie en advies kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers in Groningen. Tevens kunt u een offerte opvragen voor onze onderhoudsdiensten.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone als enige een oppervlak heeft met antibacteriële bescherming en hierdoor maximale hygiëne biedt?Silestone