0598 – 612391
Bel mij terug

Natuursteenbedrijf Keuken

Natuursteenbedrijf Tonkes is gespecialiseerd in het produceren van interieurproducten van natuursteen, zoals een keuken. Wij zitten al sinds 1935 in het vak en weten dan ook precies hoe we een passende keuken van natuursteen creëren die volledig aansluit bij uw wensen!

Een sfeervolle keuken van natuursteen bij Natuursteenbedrijf Tonkes

Natuursteen heeft een eigen karakter en geeft iedere keuken dan ook een unieke uitstraling. U kunt de volledige keuken laten maken van natuursteen of kiezen voor alleen een aantal elementen. Denk hierbij aan een keukenblad, een wand of alleen een vloer van natuursteen.

Omdat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van natuurstenen keukens gaan de specialisten van Natuursteenbedrijf Tonkes graag met u in gesprek. We vernemen graag wat uw wensen zijn en wat mogelijk is in uw woning. Op basis van dit gesprek brengen we een advies uit en maken we een ontwerp. Zo creëren we samen met u de perfecte keuken van natuursteen.

Natuursteenbedrijf Tonkes levert verschillende soorten natuursteen voor uw keuken

Natuursteen is een sterk materiaal en daarom zeer geschikt voor keukenonderdelen. Het is makkelijk te onderhouden en erg duurzaam. De vraag naar keukens van natuursteen neemt dan ook toe.

Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals marmer, graniet, leisteen en kwartsiet. Ieder soort heeft zijn eigen eigenschappen. Hier kan Natuursteenbedrijf Tonkes u uiteraard over adviseren. Op onze werkplek in Groningen kunnen we de verschillende soorten laten zien. U kunt kijken welke stijl het beste bij u past en zo de juiste keuze maken. Het oppervlak van natuursteen kan worden bewerkt en zo kan de kleur en structuur worden aangepast aan de uw smaak.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone als enige een oppervlak heeft met antibacteriële bescherming en hierdoor maximale hygiëne biedt?Silestone