0598 – 612391
Bel mij terug

Natuursteenbedrijf Groningen

Tonkes Natuursteen is sinds 1935 hét natuursteenbedrijf van Groningen en omstreken. Met bijna een eeuw ervaring, een enthousiast team en de nieuwste apparatuur kunnen we prachtige producten creëren uit natuursteen. Zo produceren wij gedenkstenen, interieur en exterieur producten uit natuursteen.

Natuursteenbedrijf Tonkes Groningen voor persoonlijke gedenkstenen

Gedenkstenen produceren wij met behulp van moderne machines, maar ook met handwerk. Met handwerk kunnen we eventuele teksten en afbeeldingen plaatsen op de gedenksteen, om deze extra persoonlijk te maken.

Gedenkstenen hebben een grote waarde en wij bespreken dan ook graag uw wensen. Wij geven u advies en dragen een aantal mogelijkheden aan. Op basis van dit gesprek maken wij een ontwerp. Uiteraard kunt u ook zelf een ontwerp aandragen waar wij vervolgens mee aan de slag gaan. Alles om samen een mooie en passende gedenksteen te creëren.

Interieur of exterieur met een eigen uitstraling bij ons Natuursteenbedrijf nabij Groningen

Bij interieurproducten uit natuursteen kunt u denken aan onderdelen voor de badkamer en keuken, al is er natuurlijk veel meer mogelijk. Ook voor exterieur producten uit natuursteen kunt u terecht bij Natuursteenbedrijf Tonkes nabij Groningen. Wij produceren prachtige terrassen, bestrating, gevels en wanden van natuursteen.

Natuursteen geeft een unieke uitstraling aan uw woning of pand in Groningen. Uiteraard verschilt het uiterlijk per natuursteensoort. Natuursteen is namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten. Uiteraard kan natuursteenbedrijf Tonkes u hierover adviseren.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u direct een offerte aanvragen voor een specifiek product? Neem gerust contact met ons natuursteenbedrijf nabij Groningen.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

2,5D waterstraalsnijden ook mogelijk isSilestone