0598 – 612391
Bel mij terug

Natuursteen vloer Groningen

Wilt u een vloer van natuursteen laten maken en plaatsen in Groningen en omgeving? Natuursteenbedrijf Tonkes zit al bijna tachtig jaar in het vak en kan elk type natuursteen bewerken tot een prachtige vloer die past bij uw smaak.

Laat uw vloer van natuursteen produceren door Tonkes in Groningen!

Natuursteen is een populair materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt voor vloeren. Het materiaal heeft een geheel eigen karakter en geeft elke vloer een luxe uitstraling. Er zijn verschillende soort natuursteen, zoals marmer, graniet, leisteen en kwartsiet. Elk type heeft zijn eigen eigenschappen. Hier kan Tonkes Natuursteen in Groningen u uiteraard over adviseren.

Op onze werkplek in Groningen kunnen we de verschillende soorten steen laten zien, zodat u makkelijk kunt bepalen wat het beste past bij uw huis en uw persoonlijke smaak. De kleur en structuur van het materiaal kan worden aangepast aan de uw stijl door de afwerking van het oppervlak.

Tonkes in Groningen vertelt u graag over de mooie eigenschappen van een natuursteen vloer

Een vloer van natuursteen is niet alleen mooi en modern, maar ook ontzettend sterk. Het materiaal kan tegen een stoot, wat natuurlijk een gewenste eigenschap is voor een vloer. Een vloer moet tenslotte flink wat kunnen (ver)dragen. Natuursteen is eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam. Een vloer van natuursteen gaat jaren mee!

Loop u graag op blote voeten in huis? Dan lijkt een natuurstenenvloer op het eerste gezicht misschien niet geschikt. Dit type steen is echter perfect te combineren met vloerverwarming. Met een natuurstenenvloer kunt u alle kanten op!

 

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone als enige een oppervlak heeft met antibacteriële bescherming en hierdoor maximale hygiëne biedt?Silestone