0598 – 612391
Bel mij terug

Natuursteen trap Groningen

Voor een unieke trap van natuursteen bent u aan het juiste adres bij Natuursteenbedrijf Tonkes in Groningen. Met tachtig jaar ervaring weten we precies hoe we natuursteen moeten verwerken tot prachtige interieur elementen zoals een trap.

Laat een unieke trap produceren door dé natuursteen specialist uit Groningen

Natuursteen heeft een eigen karakter en geeft elk oppervlak een uniek uiterlijk. De vraag naar natuurstenen elementen in en om het huis wordt steeds groter. Wat dacht u bijvoorbeeld van een trap van natuursteen? Misschien niet het eerste waar u aan denkt bij een interieurelement van natuursteen, maar daarom juist extra uniek! Net als bij een vloer van natuursteen, is een trap van dit materiaal sterk en duurzaam. Door zijn hardheid is natuursteen zeer geschikt voor trappen. Daarnaast is natuursteen makkelijk te onderhouden.

Tonkes Natuursteen biedt vol op keuze uit de diverse steensoorten zoals graniet, marmer, leisteen en basalt. Elk type steen heeft zijn eigen uiterlijk en eigenschappen. De kleur en structuur kunnen we echter aanpassen met van de afwerking van het oppervlak. Tonkes Natuursteen adviseert u graag over de mogelijkheden. U bent altijd welkom een kijkje te nemen op onze werkplaats, zodat u de stenen kunt vergelijken en het perfecte materiaal kiest voor uw trap.

Tonkes Groningen adviseert u graag over de mogelijkheden voor een trap van natuursteen

Zoals gezegd zit Tonkes Natuursteen tachtig jaar in het vak. U kunt bij ons dan ook rekenen op service en kwaliteit. We werken met de beste materialen en vakmannen die prachtige natuurstenen elementen produceren zoals een stijlvolle trap. Wilt u meer weten? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Groningen.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone voor 93% bestaat uit natuurlijk kwarts?Silestone