0598 – 612391
Bel mij terug

Natuursteen Groningen

Natuursteenbedrijf Tonkes nabij Groningen produceert al sinds 1935 prachtige producten uit natuursteen. Met bijna een eeuw ervaring weten we hoe we natuursteen naar onze hand kunnen zetten. Natuursteenbedrijf Tonkes levert in Nederland en Duitsland, maar onze voornaamste werkgebieden zijn Groningen, Friesland en Drenthe.

Tonkes nabij Groningen voor de mooiste producten uit natuursteen

Natuursteen is een sterk materiaal met een uniek karakter. Het materiaal wordt steeds populairder en de vraag naar producten van natuursteen neemt dan ook toe. Wij bewerken natuursteen met behulp van moderne machines, waaronder de waterdruksnijder. Details voegen we toe door middel van handwerk.

Om het beste materiaal in huis te halen, koopt Natuursteenbedrijf Tonkes nabij Groningen natuursteen zelf in bij de vakhandel. Het is verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals graniet, marmer, leisteen of composiet. Iedere steensoort is uniek en heeft zijn eigen kenmerken. Als specialist kunnen we u hier uiteraard over informeren.

Natuursteenbedrijf Tonkes nabij Groningen bewerkt natuursteen naar uw wens

Natuursteenbedrijf Tonkes nabij Groningen kan ieder soort natuursteen bewerken naar uw wens. Natuurstenenproducten waar voornamelijk naar wordt gevraagd zijn gedenkstenen en producten voor het interieur en exterieur. Dit zijn dan ook onze vakgebieden.

Interieur producten van natuursteen zijn vooral elementen voor badkamers en keukens. Bij exterieur kunt u denken aan terrassen, gevels, bestrating en wanden. Natuursteen wordt echter vooral gebruikt voor gedenkstenen. Het is voor ons een uitdaging een gedenksteen te creëren die aansluit op de wensen van de nabestaande. Op het gebied van gedenkstenen is dan ook veel mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld zelf een ontwerp gemaakt? Dan gaan we hier graag mee aan de slag.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone verkrijgbaar is in talloze kleurschakelingen?Silestone