0598 – 612391
Bel mij terug

Een gevel uit natuursteen door Natuursteenbedrijf Tonkes een bijzondere toevoeging voor uw gebouw

De mooiste gevels zijn volgens ons van natuursteen, en Tonkes Natuursteenbedrijf heeft alle expertise in huis om die samen met u te ontwerpen en vervolgens te produceren. Gevels zijn van uiterst belang voor uw huis of woning. De gevel spring meestal als eerste in het huis en kan de uitstraling en de sfeer in en rond het gebouw bepalen. Omdat iedere soort natuursteen een andere uitstraling tot gevolg zal hebben, adviseren wij graag eerst vakkundig over de mogelijkheden. Omdat wij al lang bestaan en ervaring hebben met de bouw van gevels, zult u daar vast veel aan hebben. Tot slot komen we vast en zeker tot de juiste soort natuursteen en kunnen wij uw gebouw een bijzondere toevoeging geven.

Natuursteenbedrijf Tonkes gebruikt MTS voor een snelle en voordelige montage van uw gevel uit natuursteen

Tonkes Natuursteen werkt met MultiThin Stone (MTS), wat kostbesparend is en waardoor we creatiever en flexibeler gevels kunnen maken. MTS verveelvoudigd namelijk de toepassingsmogelijkheden. Wanneer we met MTS werken, combineren we kortgezegd een polyester onderlaag, aluminium honinggraatstructuur en een ultradunne natuurstenen bekleding. Dat maakt de gevel minder kwetsbaar en stukken lichter. Een ander voordeel: MTS is eenvoudig en snel te monteren, en dat terwijl MTS leverbaar in alle soorten natuursteen!

Heeft u vragen, of heeft u de ideeën voor uw gevel al klaar liggen? Neem contact op met Tonkes Natuursteen!

Heeft u de ideeën voor uw gevel al klaar liggen? Wij zien u graag terug bij Natuursteenbedrijf Tonkes in Veendam, nabij Groningen. Ook voor vragen kunt u gerust contact opnemen: geheel vrijblijvend uiteraard. U zult zien: voor de mooiste gevel uit natuursteen kunt u bij Natuursteenbedrijf Tonkes terecht!

Ga hier naar gevels en wanden

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone als enige een oppervlak heeft met antibacteriële bescherming en hierdoor maximale hygiëne biedt?Silestone