0598 – 612391
Bel mij terug

Natuursteen Friesland

Voor een kwaliteitsproduct van natuursteen gaat u naar Tonkes in Friesland. Met bijna 80 jaar ervaring weten we precies hoe we natuursteen moeten verwerken tot een product dat volledig voldoet aan uw wensen!

Voor professionele natuursteen bewerking in Friesland

Natuursteen is een uniek product dat steeds populairder wordt. Er worden vooral veel gedenkstenen en monumenten van gemaakt, maar er is ook steeds meer vraag naar interieur en exterieur producten van natuursteen. Wilt u ook een badkamer of keuken met elementen van natuursteen? Of wilt u uw terras of gevel een robuust uiterlijk geven door het gebruik van natuursteen? Natuursteenbedrijf Tonkes in Friesland is u graag van dienst!

Wij zitten sinds 1935 in het vak en hebben veel ervaring met het bewerken van natuursteen. Dit doen we vanuit ons moderne machinepark in de buurt van Friesland. Met onze apparatuur kunnen we elk gewenst natuursteenproduct produceren. Of het nu een gedenksteen, een interieur of exterieur product is, Tonkes kan het realiseren.

Tonkes in Friesland adviseert u graag over de vele mogelijkheden die natuursteen biedt

Tonkes Natuursteen biedt een breed assortiment aan natuursteenproducten. Heeft u een eigen ontwerp? Natuursteenbedrijf Tonkes gaat tijdens de productie flexibel te werk, dus uw ideeën zijn meer dan welkom. Samen een passend ontwerp creëren vinden wij een ware uitdaging!

Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals graniet, marmer, leisteen of composiet. Iedere soort heeft een eigen karakter waarover we u graag adviseren.

Wilt u meer informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen of u kunt een bezoekje brengen aan onze werkplek in de buurt van Friesland.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone voor 93% bestaat uit natuurlijk kwarts?Silestone