0598 – 612391
Bel mij terug

Natuursteen Emmen

Voor een uniek product van natuursteen gaat u naar Tonkes in Emmen. Met bijna een eeuw ervaring weten we precies hoe we natuursteen naar onze hand kunnen zetten. Wij bieden een brede keuze aan natuursteenproducten, maar leveren ook maatwerk.

Tonkes in Emmen kan elk type natuursteen naar wens bewerken

Er zijn veel mogelijkheden met het prachtige product natuursteen. Zo maakt Tonkes Natuursteen nabij Emmen gedenkstenen en monumenten, maar kunnen we ook verschillende producten voor uw interieur en/of exterieur produceren. Interieurproducten uit natuursteen zijn bijvoorbeeld elementen voor de badkamer en keuken. Op het gebied van exterieur zijn moet u denken aan terrassen, bestrating, gevels en wanden.

Natuursteen wordt met machines bewerkt. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren werken we met de nieuwste apparatuur. Bij het maken van gedenkstenen komt er vaak ook handwerk aan te pas om de steen te personaliseren.

Tonkes Natuursteen uit Emmen adviseert u graag!

Natuursteen heeft een eigen karakter, een karakter die we kunnen vertalen naar bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of terras. Het product geeft uw woning, pand of tuin een unieke en moderne uitstraling. Daarnaast is het een ontzettend sterk materiaal.

Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten. U kunt denken aan graniet, marmer, leisteen of composiet. Omdat iedere soort uniek is, geven wij u graag advies over de mogelijkheden. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons bedrijf in de buurt van Emmen, om te bepalen welke type natuursteen past bij uw wensen en binnen uw budget.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

2,5D waterstraalsnijden ook mogelijk isSilestone