0598 – 612391
Bel mij terug

Natuursteen Drenthe

Wilt u een gedenksteen, interieur of exterieur product van natuursteen laten maken in Drenthe? Natuursteenbedrijf Tonkes is met 80 jaar ervaring in het vak uw partner in deze!

Tonkes in Drenthe voor verschillende soorten natuursteen producten

Natuursteenbedrijf Tonkes zit al sinds 1935 in het vak en levert verschillende soorten natuursteenproducten in met name Groningen, Friesland en Drenthe. De producten die we produceren uit natuursteen zijn interieur en exterieur producten, en gedenkstenen. Bij interieur kunt u denken aan bijvoorbeeld badkamers en keukenbladen. Exterieur producten kunnen bijvoorbeeld terrassen, bestrating, gevels en wanden zijn. Natuursteen heeft een uniek karakter, omdat het rechtstreeks uit de natuur komt. Het product geeft uw interieur en exterieur dan ook een geheel eigen karakter. Daarnaast is het een sterk materiaal dat jaren mee gaat.

Ondanks dat natuursteen steeds meer wordt gebruikt in en om het huis, is de productie van gedenkstenen onze voornaamste activiteit. Wij bieden een breed assortiment aan gedenkstenen, maar leveren ook maatwerk. Als u kiest voor maatwerk ontwerpen en produceren we de steen geheel naar uw wens.

Zo produceert Tonkes in Drenthe prachtige producten natuursteen

Om te kunnen werken met het beste natuursteen koopt Tonkes Natuursteen in Drenthe het zelf in bij de vakhandel. We controleren het materiaal uitvoerig. Als het material voldoet aan onze strenge eisen starten we met de bewerking. Dit doen we met moderne machines en indien nodig met de hand. Handwerk vindt vooral plaats bij het maken van gepersonaliseerde gedenkstenen.

Tonkes Natuursteen in Drenthe werkt met een vakkundig en enthousiast team van medewerkers, dat altijd gaat voor het beste eindresultaat. Alles om te kunnen voldoen aan uw persoonlijke wensen.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

2,5D waterstraalsnijden ook mogelijk isSilestone