0598 – 612391
Bel mij terug

Natuursteen badkamer Groningen

Natuursteenbedrijf Tonkes is gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen tot prachtige interieur elementen zoals een badkamer. Met tachtig jaar in het vak kunnen wij voor iedere klant een passende badkamer creëren.

Natuursteen geeft uw badkamer een luxe en moderne uitstraling. Het materiaal is ontzettend sterk en duurzaam. Een badkamer van natuursteen is een investering voor het leven en het product is makkelijk te onderhouden.

Tonkes Natuursteen voor een unieke badkamer in Groningen

Bij Tonkes Natuursteen in Groningen is alles is mogelijk. Wij kunnen een badkamer creëren waar grotendeels natuursteen wordt gebruikt, maar we kunnen het ook alleen gebruiken in de afwerking. Wij werken met bestaande ontwerpen, maar kunnen ook maatwerk leveren. We ontwerpen graag samen met u een unieke badkamer die volledig doet aan uw wensen. Uw ideeën zijn dus van harte welkom!

Als natuursteenspecialist werken we met verschillende soorten stenen. Denk hierbij aan graniet, marmer, leisteen en basalt. Deze verschillende soorten hebben ieder hun eigen uiterlijk en kenmerken. Hier kunnen we u over adviseren en uiteraard kunnen we alle voorbeelden tonen in onze werkplaats in Groningen. Zo kunt u de juiste keuze maken.

Als het type natuursteen is uitgekozen en het ontwerp is goed gekeurd gaan we aan de slag. Natuurbedrijf Tonkes in Groningen werkt met vakkundige en enthousiaste mensen die altijd zorgen voor een perfect eindresultaat.

Onze natuursteen specialisten in Groningen informeren u graag over de mogelijkheden voor uw badkamer!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Tonkes u kan bieden? Onze medewerkers in Groningen informeren u graag over hoe het product natuursteen kan worden gebruikt in de badkamer.

Nieuws

 

2,5D waterstraalsnijden

 

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn tijdelijke grafbedekkingen.

klik hier voor meer informatie

Natuursteenbedrijf Tonkes Bv is sinds kort tevens importeur van een aantal zeer gerenommeerde duitse groeves. klik hier voor meer informatie 

 

 

Afgelopen maand een project aan de A straat in de stad Groningen opgeleverd.

 

Restauratie zerken Farmsum afgerond.

Klik hier >>

 

Dekton is de nieuwste technologie op het gebied van oppervlakten zoals wanden en vloeren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Onderhoudsartikelen nodig?
Klik hier >>

Wist u dat?

Silestone verkrijgbaar is in talloze kleurschakelingen?Silestone